ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Εναλλακτική λύση ο Λόπεθ.

Η ΑΕΚ είναι γνωστό πως ψάχνεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιθυμεί την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Μάλαγα, Ιβάν Γκονθάλεθ Λόπεθ. Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «κιτρινόμαυρους», με τον Ισπανό τεχνικό να έχει «άγριες» διαθέσεις.

Ο Λόπεθ ενδιαφέρει τον Χιμένεθ, αλλά ο μάνατζερ του, Ενρίκε Φονσέκα σε δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα, ξεκαθάρισε πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επαφή. Αν η ΑΕΚ εκφράσει ενδιαφέρον θα συμβεί λόγω του Μανόλο Χιμένεθ που γνωρίζει καλά τον Ιβάν. Μια ομάδα ξεκινά με προβάδισμα να αποκτήσει έναν παίκτη, αν στον πάγκο της υπάρχει ένας προπονητής που τον γνωρίζει.

Θεωρητικά αν υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική και ισπανική ομάδα, πλεονέκτημα έχει η ισπανική. Όμως αυτό που ενδιαφέρει τον Ιβάν και αυτό που θα εξετάσουμε πρώτα είναι το αγωνιστικό κομμάτι και όχι το οικονομικό. Ο Ιβάν είναι νεαρός παίκτης και αυτό που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και όχι χρήματα».

Προετοιμασία από την αρχή

Οι διακοπές τελείωσαν και οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (17:00) με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει «άγριες» προθέσεις. Το πρόγραμμα του Ισπανού τεχνικού αναφέρει και διπλές προπονήσεις, ενώ δεν αποκλείεται 1-2 βράδια οι παίκτες της ΑΕΚ να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο. Να σημειώσουμε επίσης ότι από αύριο στα Σπάτα παραδίδονται προς χρήση τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο, την σάουνα και το σπα.

Ο Χιμένεθ έχει σκοπό να δουλέψει εντατικά σε συγκεκριμένα αγωνιστικά «κομμάτια» που θέλουν βελτίωση. Μαζί με όλη την ομάδα θα είναι και όλοι οι μικροί (Φροξυλιάς, Νικόλτσης, Αμπντουραχμάνι, Κλοναρίδης, Ιντζόγλου και Μοσχονάς).


the player.gr