ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Χέρι – χέρι ΑΕΚ και «Γιατροί του Κόσμου»

Επίσημη πλέον είναι η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους «Γιατρούς του Κόσμου», έπειτα από την σημερινή εκδήλωση που διεξήχθη στο καινούριο προπονητικό κέντρο της «Ένωσης» στα Σπάτα. Το παρών μεταξύ άλλων, έδωσε ο πρόεδρος του «Δικέφαλου», Σταύρος Αδαμίδης, μαζί με τον πρόεδρο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, Νικήτα Κανάκη. Στόχος της κοινής προσπάθειας ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι να δοθεί βοήθεια σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.


Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος Χάρης Κοσμάτος, ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιώργος Κωνσταντινίδης, καθώς και η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Αγγελική Αρκάδη. Από την πλευρά των παικτών, παρόντες ήταν οι Τραϊανός Δέλλας, Κώστας Μανωλάς και Ίσμαελ Μπλάνκο, όπως επίσης και ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Παρουσιάστηκε μια φανέλα, η οποία από σήμερα πωλείται στα «Aekshop» και φέρει τις υπογραφές όλων των παικτών της «Ένωσης», ενώ περιέχει επίσης το έμβλημα της ΑΕΚ και των «Γιατρών του Κόσμου». Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 11,5 ευρώ για τους ενήλικες και 9,5 για τα παιδιά.

Μόλις έγινε η παρουσίαση της φανέλας, οι τρεις παίκτες, ο προπονητής και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, όπως και ο ομόλογος του στους «Γιατρούς του Κόσμου», υπέγραψαν την εν λόγω φανέλα. Να προσθέσουμε ότι όποιος επιθυμεί, μπορεί να γίνει μέλος των «Γιατρών του Κόσμου», υπογράφοντας μια αίτηση, με κόστος 25 ευρώ.

Από τη μεριά του, ο Σταύρος Αδαμίδης, είπε δυο κουβέντες: «Ο ρόλος του ποδοσφαίρου εκτός από το αγωνιστικό μέρος, είναι και έξω από το γήπεδο. Η ΑΕΚ παραδοσιακά προάγει πολιτισμό. Ζούμε σε δύσκολες εποχές και υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια. Η ΑΕΚ επιδιώκει να είναι κοντά στο κοινωνικό σύνολο. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας, να έχουμε μαζί μας, μια μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Ξεκινάμε την κοινή μας δράση με υπογραφές των παικτών μας και προτρέπουμε τον κόσμο μας, να αποκτήσει το t-shirt που βγάλαμε. Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές μας, θα γίνουν μέλη των Γιατρών του Κόσμου, όλα τα έσοδα θα πάνε στους Γιατρούς του κόσμου, όπως άλλωστε λέει το μότο της ΑΕΚ, η ευτυχία είναι το μοναδικό πράγμα που πολλαπλασιάζεται... όταν διαιρείται».

Όσον αφορά τον πρόεδρο των «Γιατρών του Κόσμου», Νικήτα Κανάκη, συμπλήρωσε με τη σειρά του: «Καταρχήν καλορίζικο το καινούριο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Άσχετα από οπαδικές προτιμήσεις, η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με πολύ συναίσθημα. Δεν ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ στήριξε τη δράση μας, στα χρόνια του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι. Περνάτε ένα μήνυμα προς την ΑΕΚ σε μία δύσκολη εποχή, βοηθάτε πραγματικά αυτούς που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε και εμείς με τη σειρά μας να σας φέρουμε γούρι και θέλω να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους της ΑΕΚ».


ora21.gr