ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Έκλεισε με νίκη το 2010.

Πιστή στο καθήκον της η ΑΕΚ, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς επικράτησε του Αίαντα Σαλαμίνας με σκορ 4-5, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας της Α’ Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πολύ καλοί σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, κυρίως στα αμυντικά τους καθήκοντα, αφού κάποιες επιλογές στην επίθεση ήταν επιπόλαιες, με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις. Παρόλα αυτά, κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος, μιας και η αναπάντεχη ήττα από την Παλλήνη «ξεπλύθηκε» χθες και ο «Δικέφαλος» θα μπει με άλλον αέρα στο δεύτερο γύρω του πρωταθλήματος και το κυνήγι της εισόδου στην τελική φάση.

Από εδώ και στο εξής και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, όταν και η ομάδα θα επιστρέψει στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις κόντρα στους Θρακομακεδόνες, οι παίκτες του Δημήτρη Κουνταρδά θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, ενώ παράλληλα θα προετοιμάζονται και για τους επικείμενους αγώνες.

Άξιο αναφοράς είναι πως την ερχόμενη Τρίτη στις 28/12 και ώρα 20:00, το «κιτρινόμαυρο» τμήμα θα πραγματοποιήσει γιορτή με την παρουσία πολλών εκλεκτών από την οικογένεια της ΑΕΚ. Στην εν λόγω γιορτή θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις, που θα προσφέρουν διασκέδαση στους παρευρισκομένους.

Στο σημερινό αγώνα, για την «Ένωση» έλαβαν μέρος οι: Παπαδήμας, Κουτσιλάς(2), Στράτης(1), Ντέλος(1), Συνοδινός, Λεστάκης, Μάρκου(1), Γεράρδης, Πλούμπης, Πλαστουργός, Γιαννίτσης.

ορα21.gr