ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτη κρούση σε Μανιάτη.

Η πρώτη κίνηση από πλευράς ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη έγινε, αλλά ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης, απέρριψε την πρόταση της Ένωσης.

Ο κ. Βεντούρης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "SportDay", τόνισε: "Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Αδαμίδης και μου ζήτησε τον Μανιάτη, προτείνοντας κάποιους παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα συν ένα ποσό".

Ωστόσο, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η συγκεκριμένη πρόταση δεν τον ικανοποίησε, αν και παραδέχθηκε πως πρόκειται για την πιο ενδιαφέρουσα που έχει γίνει για τον αρχηγό των "κυανέρυθρων".

Η συγκεκριμένη πρόταση δεν με ικανοποίησε. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να προκαλέσει νέες συζητήσεις, μπορεί και όχι. Είναι όμως η πιο ενδιαφέρουσα που μας έχει γίνει μέχρι στιγμής για τον παίκτη", είπε ο πρόεδρος του Πανιωνίου.
Όσον αφορά στο ποια ήταν αυτή η πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες περιελάμβανε το ποσό των 200.000 ευρώ, καθώς και τρία έμψυχα ανταλλάγματα. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ παραχωρούσε με ελεύθερη μεταγραφή τον Χρήστο Πατσατζόγλου, ενώ έδινε τη δυνατότητα στον Πανιώνιο να επιλέξει και δύο δανεικούς, μεταξύ των Αργυρίου, Έντερ και Γκερέιρο.

Ωστόσο, από την πλευρά του Πανιωνίου φαίνεται να υπάρχει η διάθεση να μπει σε διαδικασία συζητήσεων, μόνο που υπάρχουν άλλοι παίκτες της Ένωσης που ενδιαφέρουν τους "κυανέρυθρους" περισσότερο. Ο λόγος για τους Νέιθαν Μπερνς και Λεονάρντο, δύο παίκτες που είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί και μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τον προβληματικό φετινό Πανιώνιο.

Ο Αυστραλός πολύ δύσκολα θα παραχωρηθεί, ενώ για τον Βραζιλιάνο τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί, αφού δεν βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα με τους... χρήσιμους παίκτες για τον Χιμένεθ. Σε περίπτωση που προταθεί, ο Πανιώνιος μάλλον θα το ξανασκεφτεί, αλλιώς θα πρέπει η ΑΕΚ να μπει σε διαδικασία να αυξήσει και το ποσό (το μέγιστο 400.000 ευρώ).

sport24.gr