ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τιμή στον Παπαϊωάννου .

Στην εορτή «Fair Play» που διοργάνωσε ο Μίμης Παπαϊωάννου στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας παρευρέθηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ το απόγευμα της Πέμπτης (30/12), στο πλαίσιο της κίνησης που κάνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 20ου αιώνα, μοιράζοντας το βιβλίο του «Ραντεβού στον αέρα», σε παιδιά από σχολεία όλης της Ελλάδας.

Μετά την εκδήλωση οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν με την ομάδα βετεράνων της Νέας Ιωνίας, όπου γνώρισαν την ήττα με 3-1. Για τους Ενωσίτες αγωνίστηκαν οι Σεραφείδης, Καραφέσκος, Αρδίζογλου, Παπαδόπουλος, Λαγινάς, Καραγκιοζόπουλος, Σαλκίρης, Τάσος, Πορφύρης, Θεοχαρίδης, Μπατίστα, Παπαϊωάννου. Από τον πάγκο δεν θα μπορούσαν να λείψουν το προπονητικό δίδυμο των Σιμιγδαλά-Αντωνόπουλου, ο γραμματέας του Συνδέσμου, Στέλιος Κωνσταντινίδης και ο Ανδρέας Καρακίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δήλωσε το παρόν ο Στέλιος Μανωλάς με τους δύο του γιους.
Οι παλαίμαχοι αποχαιρέτησαν με μπάλα το 2010 και πλέον στρέφονται στη οργάνωση της μεγαλοπρεπής εορτής, που ετοιμάζουν κάθε χρόνο με την κοπή της πίτας. Μάλιστα την Πέμπτη έγινε Συμβούλιο για τα ονόματα που θα τιμηθούν στις 17 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza».


aek365.gr