ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Νίκος Γεωργέας: Τουλάχιστον στο Champions League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης, ο Νίκος Γεωργέας, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ μετά από δέκα και πλέον χρόνια προσφοράς. Ο Καλαματιανός άσος ξεκίνησε τις δηλώσεις του με –τι άλλο- μια τάση αυτοσαρκαστική και αστεία: «Είχα πετύχει ένα ακόμα με την Καλαμάτα πριν από δέκα χρόνια (γέλια).

Σίγουρα είναι υπέροχη η αίσθηση να σκοράρεις σε έναν αγώνα. Πόσο μάλλον για μένα που αυτό ήταν το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πάνω απ’ όλα όμως είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας, η οποία ήταν πολύ καλή.

Είχαμε καλή κυκλοφορία, παίξαμε πολύ καλά με την μπάλα κάτω». Στη συνέχεια ο «Φούλης» αποκάλυψε τι ειπώθηκε στ’ αποδυτήρια της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα: «Όπως είπαμε και στο τέλος του αγώνα, αδικούμε τους εαυτούς μας με τις προηγούμενες εμφανίσεις μας.

Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να παίξουμε καλά. Είναι αλήθεια ότι φτάσαμε σε οριακό σημείο και έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Αυτό που θέλαμε περισσότερο, δηλαδή τη νίκη, το πήραμε». Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας ο Γεωργέας τόνισε πως το Champions League πρέπει να είναι το μίνιμουμ των στόχων

«Είμαστε πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να πλησιάσουμε. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο φτάνοντας τουλάχιστον στην κατάκτηση της θέσης στα play offs που οδηγεί στο Champions League». Τελειώνοντας έκανε ένα σχόλιο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και έστειλε και τις ευχές του ένεκα των εορτών: «Είναι ένα πραγματικά πολύ όμορφο γήπεδο.

Μακάρι να γίνουν και άλλα τέτοια γήπεδα στην Ελλάδα, μακάρι να γίνει και στη Νέα Φιλαδέλφεια, να βρει η ΑΕΚ επιτέλους το σπίτι της, μετά το φοβερό προπονητικό κέντρο που έφτιαξε. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία, χαρά και λιγότερα επεισόδια στα γήπεδα».


ora21.gr