ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

«Θα κάνουμε μαγικά»

Υπογράφοντας συμβόλαιο στην ΑΕΚ και κάνοντας την πρώτη της προπόνηση με την Ενωση θα γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της η Νικόλ ντελ Ρίο. Κουρασμένη αλλά ανυπόμονη για να μπει στο γήπεδο και να αρχίσει προπονήσεις με την ΑΕΚ είναι η Βραζιλιάνα ακραία, που με την παρουσία της θα αλλάξει τις ισορροπίες στην Α1 Γυναικών.

Παρά το κοπιαστικό ταξίδι των 20 ωρών η Νικόλ έδειξε ορεξάτη να πιάσει δουλειά και όπως τόνισε μόνο στο «Goal News», που την υποδέχτηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο λόγος που επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα είναι η κατάκτηση του τίτλου. «Εχω ενημερωθεί ότι η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα είναι ένα μεγάλος σύλλογος, με κουλτούρα και παράδοση στο ποδόσφαιρο αλλά και στα άλλα σπορ.

Για μένα είναι μεγάλο κίνητρο το γεγονός ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια με στόχο τον πρώτο τίτλο στο βόλεϊ Γυναικών. Γνωρίζω ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομική κρίση, αλλά στη διοίκηση του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ όλα είναι νοικοκυρεμένα. Εχω μείνει ικανοποιημένη από τις μέχρι τώρα επαφές μας και ο μάνατζέρ μου μου έχει πει τα καλύτερα γι' αυτό και αποφάσισα να έρθω...».

«Ηρθα για πρωτάθλημα»

Η Νικόλ ντελ Ρίο στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα (τη σεζόν 2006-07 στη Βάκιφμπανκ) και στην Α2 Ιταλίας (τη σεζόν 2008-09 στη Μαρίν Μιλάνο).

Σε ερώτηση για το εάν γνωρίζει το αγωνιστικό επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ η Νικόλ ντελ Ρίο είπε: «Εχω πάρει πληροφορίες από άλλες συμπατριώτισσές μου που έχουν αγωνιστεί εδώ. Εντάξει, μπορεί το επίπεδο να μην είναι σαν το ιταλικό ή σαν τα υπόλοιπα δυνατά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά αυτό που θέλω πολύ είναι να πάρω το πρωτάθλημα. Γι' αυτό ήρθα και γι' αυτό φαντάζομαι με επέλεξαν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ».

«Ραντεβού στο γήπεδο»

Οπως κάθε Βραζιλιάνα που σέβεται τον εαυτό της ο παράγοντας «εξέδρα» παίζει καθοριστικό ρόλο και η Νικόλ έδειξε απόλυτα ενημερωμένη για τη δυναμική των οπαδών της Ενωσης. «Είδα στο youtube πολλά βίντεο με τις εκδηλώσεις των οπαδών της ΑΕΚ. Χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως σε κάθε αγώνα της ομάδας γεμίζουν το γήπεδο. Αυτό είναι καταπληκτικό.

Τους περιμένω στο γήπεδο να κάνουμε μαγικά πράγματα μαζί... Κάθε μεγάλη ομάδα είναι μεγάλη γιατί έχει τους οπαδούς της. Ελπίζω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Τη Νικόλ υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Σαμαράς, ο μάνατζερ της ομάδας Παναγιώτης Δημητριάδης και ο μάνατζερ της αθλήτριας Στάθης Παπαχαρτοφύλης. Σήμερα το πρωί η Βραζιλιάνα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξουν απρόοπτα θα υπογράψει το νέο της συμβόλαιο ύψους περίπου 60.000 ευρώ.


sentragoal.gr