ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Επαφή για Καρόλ.

Ο Λιονέλ Καρόλ της Ναντ φάινεται πως έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της ΑΕΚ και όπως αποκαλύπτουν στην Γαλλία οι άνθρωποι της Ενωσης θα προσπαθήσουν να ντύσουν τον παίκτη στα κιτρονόμαυρα τον Γενάρη. Στη μεταγραφική λίστα και ο Λοϊκ Νεγκό που αγωνίζεται επίσης στα Καναρίνια.

Ο «εκλεκτός» για αριστερά

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από τη Γαλλία (και πιο συγκεκριμένα μέλη της Ναντ), ο ποδοσφαιριστής που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ είναι τελικά ο Καρόλ, τον οποίο φαίνεται ότι επιδιώκουν στην Ενωση να αποκτήσουν άμεσα, κοινώς τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Προφανώς πρόκειται για τον εκλεκτό του Χιμένεθ για τη θέση του αριστερού μπακ.

Προ ημερών η «Equipe» εμφάνισε τον 19χρονο Γάλλο αμυντικό κοντά στον Παναθηναϊκό. Mάλιστα, στο δημοσίευμα τονιζόταν ότι ο Καρόλ είχε λάβει πρόσκληση να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Τριφυλλιού και να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Ως κόστος μεταγραφής όριζαν τότε τις 500.000 ευρώ. Τα πράγματα όμως, σχετικά με το οικονομικό κομμάτι, είναι διαφορετικά όπως αποδείχτηκε. Κι αυτό διότι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 19χρονος αριστερός μπακ είναι ένα σκαλί πριν από το επαγγελματικό (στη Γαλλία το συγκεκριμένο συμβόλαιο φέρει την ονομασία stagiaire) και για να τον αποκτήσει μια ομάδα θα πρέπει να δαπανήσει πολύ λιγότερα χρήματα (περί τις 200.000 ευρώ).

Και Νεγκό στη λίστα

Παρακμασμένη η άλλοτε μεγάλη της Ναντ σχολή, αλλά βγάζει ακόμα καλά προϊόντα: όπως ο Λοΐκ Νεγκό . Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Γαλλίας U-19 (το περασμένο καλοκαίρι), αυτός ο φαν των Ντάνι Αλβες, Ρομπίνιο και ήδη μπαμπάς ενός αγοριού (ηλικίας ενός έτους), αγωνίζεται το ίδιο άνετα ως δεξιός μπακ ή δεξιός χαφ.

Το όνομα του 19χρονου άσου της Ναντ βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα των Μανόλο Χιμένεθ και Αρναρ Γκρέταρσον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις που θα αφορούν ωστόσο το καλοκαίρι του 2011, αφού τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Ναντ.


exedrasports.gr