ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πρόκριση με ανατροπή για την «Ένωση»

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου πανηγυρίζει  η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε του Κύδωνα Χανίων, με σκορ 29-27. Οι «μάγκες» του Γιάννη Αρβανίτη, έκαναν και πάλι το θαύμα τους, αν και σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρηση βρέθηκαν πίσω μέχρι και με 4 γκολ, στο τέλος κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν μια επεισοδιακή μεν, αλλά άξια πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η «Ένωση» μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο στην συνέχεια οι παίκτες της φάνηκαν αρκετά κουρασμένοι και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Κύδωνα να πάρει κεφάλι στο σκορ, κάτι που διατήρησε μέχρι και το ημίχρονο (12-14).

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του «Δικεφάλου» μπήκαν και πάλι κάπως «νωθρά» και έτσι οι παίκτες του Κύδωνα πίστεψαν πως μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση. Μάλιστα, η ομάδα των Χανίων βρέθηκε να προηγείται με 4 γκολ περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος, με την ΑΕΚ να παίζει με 5 παίκτες, μετά από συνεχόμενες αποβολές  παικτών της, ενδεικτικό της... καλής διαιτησίας της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικό ήταν πως σε εκείνο το σημείο, οι διαιτητές απέβαλαν το Μιχάιλο Πάρκχανιουκ, ο οποίος καθώς κατευθυνόταν στον πάγκο, κλώτσησε ένα μπουκάλι. Έτσι η «Ένωση» βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση στο συγκεκριμένο σημείο της αναμέτρησης.

Εκεί όμως «μίλησε» η ψυχή των παικτών του Γιάννη Αρβανίτη, οι οποίοι πάτησαν «γκάζι» και κατάφεραν να κάνουν μια επική ανατροπή και να πανηγυρίσουν έτσι την πρόκριση, νικώντας με το τελικό σκορ, 29-27.

Ο ΠΑΟΚ στον δρόμο της...


Έτσι, πλέον η «Ένωση» θα βρεθεί για ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε του Αερωπού Έδεσσας εκτός έδρας, με 33-27, σε μια αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στα μέσα Φεβρουαρίου, στο κλειστό του Βύρωνα. Έτσι η «Ένωση» θα έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς για τις δύο μέχρι τώρα φετινές ήττες, σε ισάριθμα μεταξύ τους παιχνίδια.

Μιλώντας στο «ora21.gr», ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε: 

«Ξεκινήσαμε σχετικά καλά το παιχνίδι, ωστόσο στην συνέχεια μας βγήκε η κούραση και μπορώ να πω πως χάσαμε την τελείως την συγκέντρωση μας. Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, ωστόσο για ακόμα μια φορά δείξαμε χαρακτήρα και επιστρέψαμε στο παιχνίδι, παρά τα προβλήματα και στο τέλος ήμασταν εμείς αυτοί που πήραμε την πρόκριση», ήταν τα λόγια του «Χάρι Πόττερ», ο οποίος τελειώνοντας, συμπλήρωσε:

«Πλέον όλοι μας μπορούμε να ξεκουραστούμε μέχρι τις 3 του μήνα, ωστόσο ο κάθε παίκτης έχει πάρει το δικό του ατομικό πρόγραμμα το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσει, έτσι ώστε να μην πάει χαμένη η προσπάθεια που έχει γίνει όλον αυτόν το καιρό».


Τα δεκάλεπτα: 4-2, 7-9, 12-14, 16-19, 21-23, 29-27


Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι:

Κουλούρης, Μπακαούκας (9), Παπαδόπουλος, Βακάλης (2), Μεγαλοοικονόμου (3), Γεωργιάδης (2), Μάνιτς (7), Πάρχανιουκ (5) και Ασαρίδης (1), ενώ στον πάγκο κάθισαν οι τραυματίες: Καφφάτος, Τούτσης, Κόντης και Τσαούσης.


ora21.gr