ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Μια βραδιά γεμάτη... ΑΕΚ!

Μια βραδιά γεμάτη ποδόσφαιρο και κυρίως ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα. Η ομάδα Σάλας της Ένωσης είχε φροντίσει να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα βγάζοντας τους παίκτες των Ακαδημιών της ομάδας να ανοίξουν την αυλαία σε αυτή τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν δείχνοντας πως το ταλέντο που έχουν περισσεύει, όπως επίσης και το ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να γίνουν οι μελλοντικοί αστέρες της ομάδας της ΑΕΚ. Αφού ο χρόνος ο οποίος δουλεύουν μαζί τα παιδιά είναι πολύ λίγος.

Στην συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι Παλαίμαχοι της ποδοσφαιρικής ομάδας οι οποίοι βρέθηκαν αντίπαλοι με τους επίλεκτους ''ποδοσφαιριστές'' της ομάδας της Original. Όλοι έδειξαν πόσο πολύ διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν τη βραδιά. Ενώ την βραδιά έκλεισε η ομάδα της ΑΕΚ με αυτή της Original.

Έπειτα μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά των Ακαδημιών που έφυγαν από το κλειστό με πλατιά χαμόγελα. Φυσικά από αυτή τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τα πειράγματα και τα γέλια δεν έλειψαν και όλοι ευχήθηκαν σύντομα μια τέτοια βραδιά να επαναληφθεί.

aek365.gr