ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Xιμένεθ:«Μεταγραφές ή φεύγω»!

Άμεση ενίσχυση της ομάδας ζήτησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός κατέστησε σαφές στους διοικούντες ότι η ΑΕΚ χρειάζεται μεταγραφές και μάλιστα το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο:

«Μεταγραφές ή φεύγω»!

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Ένωσης ότι υπάρχουν σημαντικά κενά στο ρόστερ της ομάδας και ότι θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα, για να μην υπάρξουν ανάλογες εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στον Ηρακλή.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει τονίσει ότι χρειάζεται ένα δεξί μπακ, έναν αριστεροπόδαρο στόπερ που να μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ, αλλά κι έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο Σεβιγιάνος τεχνικός είναι απόλυτος στο θέμα αυτό και μάλιστα έστειλε το μήνυμά του στη διοίκηση: «Μεταγραφές ή φεύγω».  Μάλλον γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να πιέσει τους μετόχους να τον στηρίξουν και να επενδύσουν.

Το θέμα είναι ότι τα οικονομικά της ομάδας δεν επιτρέπουν πολλά, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι μέχρι τώρα έχουν περάσει το κατώφλι των Σπάτων ελεύθεροι παίκτες για να δοκιμαστούν. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι το σκάουτινγκ δεν συνεχίζεται, με τον Γκρέταρσον να επιστρέφει από τη Γαλλία, όπου παρακολούθησε παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο Τόνι Σαβέβσκι παρακολούθησε στόχο εντός των συνόρων, αφού βρέθηκε στο παιχνίδι του Θρασύβουλου με τη Βέροια έχοντας στραμμένα τα βλέμματα στον Γιώργο Παληγεώργο.


gazzetta.gr