ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ντιόπ: Η πρόκριση χάθηκε με την Αντερλεχτ .

Για το παιχνίδι με τη Ζενίτ και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συμφώνησε ότι κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι του Ίσμαελ Μπλάνκο. Όμως για το που χάθηκε η πρόκριση, ο Σενεγαλέζος ανέφερε στον αγώνα με την Άντερλεχτ στο ΟΑΚΑ:

«Συμφωνώ ότι όλα κρίθηκαν στο πέναλτι. Αν πηγαίναμε στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-0 θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Μπλάνκο συνεχώς σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε, αλλά συμβαίνουν και τα άσχημα» είπε.

Ο μέσος της ΑΕΚ στάθηκε και στην τακτική λέγοντας: «Αρχίσαμε με 4-5-1, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, γιατί ο Λυμπερόπουλος ήταν μόνος του μπροστά, χωρίς στήριγμα. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν φυσιολογικό να αλλάξουμε το σύστημα, αλλά πάλι δεν μας βγήκε. Παλιότερα είχαμε χρησιμοποιήσει το 4-5-1 και είχαμε νικήσει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Όσο για το που χάθηκε η πρόκριση, ο Ντιόπ κατέληξε: «Σίγουρα, η πρόκριση χάθηκε στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Τότε που δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς όταν μπορούσαμε. Ήταν καθοριστικό, γιατί η μόνη πραγματική αντίπαλος ήταν η Άντερλεχτ. Όταν, λοιπόν, καταφέρνεις να προηγηθείς, αλλά δεν μπορείς να κρατήσεις τη νίκη, αυτό κοστίζει».


aek365.gr