ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Περίπατος στη Λάρισα.

Με μισή ώρα καθυστέρησης ξεκίνησε το παιχνίδι αλλά αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει στο ελάχιστο την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που ταξίδεψε στη Λάρισα αποφασισμένη να «καθαρίσει» και αυτό το παιχνίδι σεβόμενη πάντα τον αντίπαλο.

Έτσι στην επίσκεψή της στη Λάρισα η Ένωση δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και πήρε ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα με 3-0 σετ επί της ΕΑΛ για την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών πετυχαίνοντας παράλληλα το απόλυτο.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά δεν έδειξε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και πήρε προβάδισμα από νωρίς στο παιχνίδι. Μάλιστα το 1-0 στα σετ και οι «κιτρινόμαυρες» μπήκαν ακόμα πιο αποφασισμένες για να τελειώνουν το παιχνίδι. Η εικόνα τους στην συνέχεια ήταν αρκετά ικανοποιητική κι έτσι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους να ελπίζουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό το ματς.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο τρίτο και τελευταίο σετ. Η Λάρισα να μην μπορεί να βρει λύσεις και ΑΕΚ να μην χάνει καμία ευκαιρία ώστε να φύγει με το διπλό από την συμπρωτεύουσα. Το τελικό 3-0 δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από κανέναν και δίνει ακόμα 3 πολύτιμους πόντους στην ΑΕΚ για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 14-25, 17-25 ,8-25






aek365.gr