ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Με σοβαρότητα… παραμένει στην κορυφή.

Με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να παραμείνει μόνη «κάτοικος» κορυφής, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, φιλοξενείται σήμερα (4 μ.μ.) από τον Πανελλήνιο, στο κλειστό της Κυψέλης.

Η «Ένωση» θέλει να «σπάσει» το αρνητικό σερί που έχει στην συγκεκριμένη έδρα, καθώς στο συγκεκριμένο γήπεδο ως φιλοξενούμενη, μετρά 7 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Παράλληλα, οι «μάγκες» του Γιάννη Αρβανίτη, θέλουν να αποδείξουν για ακόμα μια φορά πως ούτε η κούραση, ούτε τα αγωνιστικά προβλήματα μπορούν να την σταματήσουν και να πάνε με άλλον «αέρα» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στα αγωνιστικά, μοναδικός απών από την αναμέτρηση, πέραν των γνωστών εδώ και καιρό τραυματιών, Καφφάτου και Τσαούση, θα είναι ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την θλάση που υπέστη στον προσαγωγό. Αντίθετα, το παρών θα δώσει ο Γιώργος Βακάλης, καθώς δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του στον αυχένα, ωστόσο αναμένεται να πάρει μόλις λίγα λεπτά συμμετοχής, μιας και ο κίνδυνος υποτροπής ελλοχεύει.

Από εκεί και πέρα, κανονικά θα συμμετάσχουν στην αναμέτρηση, οι Μπακαούκας, Γεωργιάδης, Συγγάρης και Τούτσης, παρά τις προπονήσεις που έχασαν μέσα στην εβδομάδα, λόγω ίωσης.
Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και ο κόσμος της «Ένωσης», προκειμένου να σταθεί για ακόμα μια φορά στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Αρβανίτη.

Ωστόσο, οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς στην συγκεκριμένη έδρα, είναι γνωστό πως περιμένουν στην γωνία την ΑΕΚ, για τυχόν προκλήσεις.

Μιλώντας στην «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε: «Πηγαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι έχοντας το πλεονέκτημα, ωστόσο θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πιστεύω πως είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε ακόμα μια νίκη».


ora21.gr