ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Οι "απαράδεκτοι" του Μανόλο.



«Κάποιοι απο εσάς θα έπρεπε να ντρέπονται. 'Εχουν καταντήσει απαράδεκτοι πια...

Θα έπρεπε να αισθάνονται απαίσια. Παίζετε για την πάρτη σας και αναγκάζετε τους συμπαίκτες σας να τρέχουν για να καλύψουν τις βλακείες σας. Έχω πρόβλημα να σας δώσω στον κόσμο. Αλλά στο τέλος θα με αναγκάσετε να το κάνω».

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξέσπασε... Τα λόγια του ανάγκασαν τους περισσότερους να κοιτούν το πάτωμα, είναι όμως δυστυχώς πολλοί αυτοί που δεν μπορούν να σηκώσουν το κεφάλι και να δουν στα μάτια. Η ΑΕΚ έχει μικρύνει πάρα πολύ, παρέχει μεγάλα συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα της...

Δεν έδωσε ονόματα ο Ισπανός. Αλλά οφείλει να το κάνει. Δεν θα τον πει κανείς δοσίλογο ή ρουφιάνο. Χάρη θα κάνει στην ΑΕΚ, στην ιστορία της και στους οπαδούς της που σπεύδουν να σταθούν στο πλευρό της σε κάθε αγώνα και παίρνουν ως αντάλλαγμα αυτή την αδιαφορία.

Οργή από Δέλλα

Το πόσο έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση μπορεί κανείς να το αντιληφθεί από τις «ομοβροντίες» του Τραϊανού Δέλλα μετά τη συνάντηση που είχαν οι τρεις αρχηγοί με τους οπαδούς της ομάδας στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού, το βράδυ της Κυριακής:

«Έχουν δίκιο αυτοί που ήρθαν εδώ για να διαμαρτυρηθούν... Τους έχουμε κάνει να αισθάνονται σαν ξεφτίλες. Κάποιοι από εμάς είναι προκλητικοί και δεν αξίζουν να φορυύν τη φανέλα της ΑΕΚ. Πρέπει όλοι μας αντιληφθούμε που είμαστε. Τα έχουμε πει τόσες φορές, αλλά μάλλον για κάποιους αυτά είναι λόγια του αέρα. Συνέλθετε και επιτέλους καταλάβετε ποια φανέλα φοράτε», ξέσπασε ο ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας.

Η ΑΕΚ των μισθοφόρων

Αυτό που εδώ και τόσο καιρό επισημαίνει το Sport24.gr επαληθεύεται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας. Δυστυχώς στην ΑΕΚ υπάρχουν επαγγελματίες παίκτες που άσχετα με το αν είναι καλοί, μέτριοι ή... «λίγοι» για να φορούν τη φανέλα της, αδιαφορούν για το σύνολο. Μισθοφόροι με όλες τις κακές παραμέτρους της λέξης.

Και η διοίκηση απέναντι σε όλα αυτά; Τι μπορεί να κάνει ο Σταύρος Αδαμίδης όταν οι βασικοί μέτοχοι της ομάδας δεν ασχολούνται; Όταν η ΑΕΚ γίνεται έρμαιο των ατζέντηδων που την «αρμέγουν» για τον κάθε Σκόκο ο οποίος για τρίτο συνεχόμενο ματς κρίθηκε ως «κακός» από τον προπονητή του και έγινε αλλαγή...

Η ΑΕΚ στερείται κοινής λογικής, μετοχικής άποψης και ενδιαφέροντος από τους ιδιοκτήτες της. Είναι μια εταιρία που πληρώνει πάρα πολλά για κακές υπηρεσίες. Με τα ανάλογα αποτελέσματα...

sport24.gr