ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

«Ηταν χειρουργική επέμβαση!»

Βράζουν ακόμα στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στο ματς με την Καβάλα και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι την ΚΕΔ και να ζητήσουν την τιμωρία των Τανατζή, Παναγιώτου και Πουρσανίδη, καθώς θεωρούν ότι η εμφάνιση του διαιτητικού τρίο ήταν κάκιστη.

Το μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ, Χρήστος Παπαδημητρίου, μίλησε στο «Goal» για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τους Μακεδόνες και εξαπέλυσε μύδρους κατά των τριών διαιτητών. «Ηταν χειρουργική επέμβαση! Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν σέβονται την ιστορία της ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι γίνονται λάθη και ξέρουμε ότι δεν πήραμε κάποιο μήνυμα με τη στάση αυτή των διαιτητών.

Ηταν απλά θέμα της κακής ημέρας που βρέθηκαν οι τρεις διαιτητές. Εμείς, όμως, χάσαμε ένα ματς έτσι. Κάτι πρέπει να γίνει. Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι τρεις διαιτητές. Είχαμε εκφράσει επιφυλάξεις πριν από το ματς στην ΚΕΔ. Δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Η ΑΕΚ, πάντως, δεν θα δεχτεί άλλη σφαγή. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το 50-50. Δεν θέλουμε ούτε το 51-49 ούτε το 49-51. Θέλουμε ισονομία γιατί αυτή είναι η νοοτροπία των ΑΕΚτζήδων.

Εμείς θέλουμε να ασχολούμαστε μόνο με το πώς θα λύσουμε τα προβλήματα της ομάδας μας και όχι με τη διαιτησία. Καλό θα είναι, πάντως, να μην ασχοληθούμε με τη διαιτησία, γιατί αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα σε όλους όσοι θέλουν να μας βάλουν εμπόδια».


sentragoal.gr