ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα...

Οσο και αν στην ΑΕΚ εξακολουθούν να αναφέρουν πως το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Ράφικ Τζιμπούρ είναι καθαρά τυπικό, όλα τα δεδομένα συγκλίνουν στο ότι δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι αύριο, την τελευταία δηλαδή ημέρα του χρόνου, με τον Γαλλοαλγερινό να έχει από το Σάββατο το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε οποιονδήποτε σύλλογο.

Βλέπετε, ο 27χρονος φορ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τις τραπεζικές εγγυήσεις που ζητά για να επικυρώσει την προ 3,5 μηνών προφορική συμφωνία που είχε με τη διοίκηση της ΑΕΚ για την επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το 2013. Με δεδομένο, μάλιστα, πως οι «κιτρινόμαυροι» δύσκολα θα μπορέσουν να προσκομίσουν σε μία μόλις ημέρα τα... εχέγγυα που δεν έβρισκαν εδώ και τρεις μήνες, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πέσουν μέχρι αύριο οι πολυπόθητες υπογραφές.

Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να πιέσουν την κατάσταση και να επισπεύσουν τις εξελίξεις. Δεν είναι τυχαίο το χθεσινό τετ α τετ που είχαν μετά την προπόνηση οι Σταύρος Αδαμίδης και Βασίλης Δημητριάδης με τον Ράφικ Τζιμπούρ, στο οποίο προφανώς πέρα από ευχές θα μίλησαν και για το καυτό θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους.

Αλλωστε, μέχρι χθες κανείς από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση δεν είχε ενημερώσει τον Γαλλοαργερινό για κάποιο νέο ραντεβού ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του, κάτι που βεβαίως ενδέχεται να συμβεί σήμερα, χωρίς όμως να θεωρείται δεδομένο πως τελικά το θέμα θα έχει θετική κατάληξη, τουλάχιστον άμεσα.

Αλλωστε, τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να υποβαθμίσει την υπόθεση, εξηγώντας πως, αν δεν βρεθεί χρόνος μέχρι αύριο, θα έχουν την ευκαιρία να τον καλέσουν για υπογραφές από τη νέα χρονιά, μόνο που τότε ο Γαλλοαργερινός θα μπορέσει να μιλήσει πλέον σε άλλη βάση.


sentragoal.gr