ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Με εγωισμό για να γράψει ιστορία.

Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια. Και ο Μανόλο Χιμένεθ ξέρει καλά πώς να ξυπνήσει τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του για αυτά τα ματς. Το έκανε στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ελπίζει πως θα συμβεί και απόψε κόντρα στη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ.

Αλλωστε, το σημερινό βράδυ θα είναι ιστορικό για την ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν την ευκαιρία να γράψουν τα ονόματά τους στην ιστορία της Ενωσης παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Βλέπετε θα είναι μεγάλη επιτυχία και τεράστια υπόθεση για την ΑΕΚ η πρόκρισή της στη φάση των νοκ αουτ αγώνων, καθώς έχει να παίξει στην Ευρώπη το Φλεβάρη από το 2007-08 όταν με τον Κωστένογλου στον πάγκο αποκλείστηκε από τη Χετάφε.

Ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα (η ΑΕΚ παίζει για τη νίκη ή την ισοπαλία) όχι μόνο θα ζεστάνει τον κόσμο και θα δώσει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, αλλά θα αποτελέσει και μεγάλη οικονομική ανάσα, εν όψει της μετεγγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου. Και αυτός που δείχνει να έχει καταλάβει καλύτερα απ όλους την σημασία της αποψινής μάχης είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Ισπανός τεχνικός όλες τις προηγούμενες ημέρες... έπαιζε επικοινωνιακά με το αποψινό ματς με σκοπό να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο από ψε στο ΟΑΚΑ με τη διοίκηση της ΑΕΚ να παίρνει την ασίστ, να δείχνει τα ανακλαστικά της και να μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων με σκοπό να ζεστάνει τον κόσμο και να του δείξει έμπρακτα πόσο πολύ χρειάζεται τη στήριξή του σε αυτή την ιστορική στιγμή.

Με 4-3-3 για τη νίκη
 
Το γεγονός πως η ΑΕΚ απόψε παίζει για δύο αποτελέσματα, καθώς θα περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού είτε με νίκη είτε με ισοπαλία επί των Ρώσων, μπορεί να αποτελέσει μεγάλη παγίδα. Γιαυτό και ο Χιμένεθ ήταν ξεκάθαρος στους παίκτες του. «Δεν θέλω ισοπαλία, θέλω νίκη. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και ως μεγάλη ομάδα να πάρουμε την πανηγυρική πρόκριση με νίκη», ήταν το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα, δείχνει πως όπως και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που η Ενωση βγήκε νικήτρια, έτσι και απόψε θα παρατάξει την ομάδα του με ενισχυμένο κέντρο.

Δεν είναι τυχαίο πως στη δοκιμή που πραγματοποίησε χθες το πρωί στα Σπάτα χρησιμοποίησε τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, με τους Γιάχιτς, Μανωλά, Δέλλα, Καράμπελα να συνθέτουν από δεξιά την τετράδα της άμυνας.

Οι Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές αποτέλεσαν την τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τον Λυμπερόπουλο να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και τους Μπλάνκο, Σκόκο να κινούνται στην δεξιά και αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Θυμίζουμε, πως ο Σεβιγιάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Τζιμπούρ και στον Γκερέριο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκτός 19αδας έμειναν και οι Εντερ, Πατσατζόγλου, Νταντόμο, Φροξυλιάς και Καλαμιώτης.


sentragoal.gr