ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Έχω καλούς στρατιώτες»

 Δεν αποδέχθηκε το χαρακτηρισμό «στρατηγός» ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 μετά το τέλος του παιχνιδιού και εξήρε την απόδοση των «στρατιωτών» του: «Δεν υπάρχει κάποιος... στρατηγός αν δεν υπάρχουν σωστοί στρατιώτες. Η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μέσα σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, δίνει αποκλειστικά αξία στους παίκτες. αυτό που τους ζητάω είναι να δίνουν τα πάντα και να τιμούν την ιστορική φανέλα που φορούν. Έχουμε πει ότι πρέπει να δείξουμε τιμή σε αυτή τη φανέλα και αυτό το δείχνεις μόνο στο γήπεδο. Πουθενά αλλού», είπε ο προπονητής ο οποίος για τον αγώνα με τη Ζενίτ σχολίασε:

«Η Ζενίτ είναι μία καταπληκτική ομάδα με σπουδαίους παίκτες και υψηλό προϋπολογισμό. Έχουν τελειώσει το πρωτάθλημα και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ξεκουραστούν και να παίξουν αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μία κακή εμπειρία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρυσι, όταν με τη Σεβίλλη θέλαμε ισοπαλία και τελικά χάσαμε. Γι' αυτό το λόγο δεν θέλουμε καμία έκπληξη μέσα στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Να γεμίσουμε το γήπεδο και να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Καταλήγοντας ξεκαθάρισε ότι πλέον η ομάδα αποκτά κάποιες στιγμές τη φιλοσοφία του, όμως το ζητούμενο πλέον είναι η διάρκεια: «Η ΑΕΚ έχει κάποια παιχνίδια με τη φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Υπήρχαν στιγμές που ήταν πολύ καλές για την ΑΕΚ, αλλά θέλουμε να βελτιωθούμε να δείχνουμε καλή εικόνα σε όλο το παιχνίδι. Σήμερα δείξαμε διάρκεια. Δεν ήταν μόνο για 50-60 λεπτά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι παίκτες κατέβαλλαν τεράστια προσπάθεια και επειδή έχουμε άμεσα παιχνίδι πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση».

aek365.gr