ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Περιμένοντας τον Ραφίκ!

Στην ΑΕΚ τον καλούν να προσέλθει ώστε να υπογράψει το συμφωνηθέν συμβόλαιο. Ο ίδιος διαβάζει όλα αυτά τα σενάρια που εξυφαίνονται για εκείνον αλλά δεν τοποθετείται. Στον Παναθηναϊκό ενδιαφέρονται αλλά μάλλον θεωρητικά. Άραγε να υπάρχει και εκτός Ελλάδας δάκτυλος στην υπόθεση Τζιμπούρ;

Από τις 7 Σεπτεμβρίου έχουν περάσει πολλές μέρες. Πάρα πολλές...

Τότε θυμίζουμε ότι με επίσημη τοποθέτηση της η  ΑΕΚ μας ενημέρωνε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι «η ΠΑΕ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013».

Έκτοτε οι δύο πλευρές μοιάζουν χαμένες στη... μετάφραση ενός συμβολαίου. Ο Τζιμπούρ δεν παίρνει θέση για όλα συμβαίνουν και όλα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί δίνουν τροφή για νέα επεισόδια, σε ένα σίριαλ το οποίο παίζεται εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες, αλλά μοιάζει κολλημένο στο ίδιο σημείο! Όλο αυτό το διάστημα έχουν κυκλοφορήσει τα εξής σενάρια:

- Ο Ραφίκ ζητεί τραπεζικές εγγυήσεις και καταβολή οφειλομένων για να βάλει την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο.

- Ο Ραφίκ αξιώνει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές από αυτές που είχαν συμφωνηθεί με την ΠΑΕ στις 7 Σεπτεμβρίου. Θέλει τα λεφτά που έχει λαμβάνειν ο Νάτσο Σκόκο, ήτοι 1,1 εκατ. ευρώ το χρόνο (μαζί με τα μπόνους στόχων).

- Ο Ραφίκ άλλαξε γνώμη διότι διαπίστωσε ότι υπάρχουν ομάδες στο εξωτερικό που μπορούν να του προσφέρουν περισσότερο κι επειδή το διάστημα που έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο Μπλάνκο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έγινε... περισσότερο χρήσιμος για τον Μανόλο Χιμένθ.

- Ο Ραφίκ έχει διαπιστώσει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και περιμένει αυτό να γίνει περισσότερο συγκεκριμένο ώστε να διαπιστώσει αν τον συμφέρει να μετακομίσει στη Παιανία.

- Ο Ραφίκ έχει ένα συμβόλαιο που θα μπορούσε να δοθεί σε έναν παίκτη που έχει περισσότερο ανάγκη ο προπονητής, επί παραδείγματι σε έναν καλό επιτελικό χαφ.

Αλήθειες και ψέματα

Επιτρέψτε μας να είμαστε καχύποπτοι απέναντι σε όλα αυτά... Όταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλάει διαρκώς με γρίφους, όταν τη μία δηλώνει «ευτυχισμένος στην ΑΕΚ» και «σύντομα υπογράφω» και την άλλη ρίχνει βόμβες του τύπου «ακόμα είμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ» τις οποίες εκ των υστέρων χρεώνει στη φαντασία των δημοσιογράφων της χώρας του, τότε εμείς όλοι αυτά που ξέρουμε είναι μισές αλήθειες...

Το πιο αληθινό από όλα όσα έχουν ακουστεί είναι ότι ζητεί κάποιες εγγυήσεις προτού υπογράψει, προφανώς σαν αυτές τις (προσωπικές) που έδωσε ο Πέτρος Παππάς ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις του Νάτσο Σκόκο και ο Αργεντινός να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με την Ένωση ως το καλοκαίρι του 2013.

Αυτή όμως είναι μία πολύ ασθενής δικαιολογία για να ισχυριστεί κανείς ότι οι δύο πλευρές έχουν φτάσει πλέον στο άλλο άκρο και οδηγούνται σε διαζύγιο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιμένει

Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr με τον επικεφαλής της εταιρίας Σταύρο Αδαμίδη στις αρχές του τρέχοντος μήνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν απόλυτος για το ότι η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος. Τότε μάλιστα μας είχε εκμυστηρευτεί ότι «έχω ενοχληθεί με όσα γράφονται διότι με τον Ραφίκ έχουμε μια συμφωνία και είμαστε άνδρες. Θα πω περισσότερα μόλις υπογράψει».

Έκτοτε η στάση της ΠΑΕ δεν άλλαξε. Στις 14 Δεκεμβρίου ο Αδαμίδης δήλωσε στο Contra.gr ότι «ευελπιστώ ότι θα έχουμε τελειώσει ως τα Χριστούγεννα», όμως αυτό δεν συνέβη, ενδεχομένως και γιατί οι δύο πλευρές θεώρησαν καλό να τα πουν μετά το πέρας της εορταστικής άδειας των ποδοσφαιριστών. Ώσπου χθες Η ΠΑΕ κάλεσε τον Τζιμπούρ να προσέλθει στα γραφεία την Παρασκευή 31/12 για να μπουν οι υπογραφές στη συμφωνία που έχει επιτευχθεί από τις 7 του περασμένου Σεπτέμβρη...

Στην ΑΕΚ επιμένουν ότι υπάρχει συμφωνία και ότι ο Τζιμπούρ οφείλει να την τηρήσει. Δεν έχουν κάνει πίσω στο θέμα του και θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα κόντρα στα σενάρια που την παρουσιάζουν διατεθειμένη να τον πουλήσει επειδή κρίνεται από τον Χιμένεθ ως περιττός.

Τη θέση της ΑΕΚ την ξέρουμε, την ακούσαμε την εμπεδώσαμε. Είναι πλέον η ώρα του Ραφίκ να μιλήσει για όλα όσα τον απασχολούν, το «κρυφτούλι» δεν ωφελεί άλλωστε καμία από τις δύο πλευρές, πολύ περισσότερο τον ίδιο που αφήνει άλλους να ισχυρίζονται εκ μέρους του (χωρίς όμως να μιλούν μαζί του) πράγματα που ενδεχομένως και να είναι εντελώς αναληθή. Γι αυτό ας περιμένουμε...


sport24.gr