ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Θέλει Κορομίνας η ΑΕΚ.

Ο Φεράν Κορομίνας της Εσπανιόλ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει το Μανόλο Χιμένεθ και η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για τον παίκτη.

Στις πρώτες επαφές που είχαν οι διοικούντες την ΑΕΚ με την πλευρά της ισπανικής ομάδας είδαν ότι το έδαφος είναι πρόσφορο για την απόκτησή του.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, μάλιστα, έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποκετίνο και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Εσπανιόλ είναι και το πιο πιθανό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ που εκτιμά ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή έχει ήδη επικοινωνήσει με τον επιθετικό του ισπανικού συλλόγου, διαμηνύοντας του ότι τον θέλει στην Ένωση.

Θετικό στην υπόθεση "Κορομίνας" είναι ότι ο ίδιος έχει απογοητευτεί από το γεγονός ότι δεν είναι βασικό κομμάτι της ομάδας και θέλει να πάει σε ένα σύλλογο όπου θα υπολογίζεται.

Η ΑΕΚ θέλει, σαφώς, να τον αποκτήσει με μεταγραφή εφόσον μείνει ελεύθερος, καθώς το ρευστό δεν... ρέει, ειδικά από τη στιγμή που δεν πέρασε η ομάδα στους "32" του Europa League.

Στην περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτό το σενάριο, τότε θα κοιτάξουν να τον φέρουν με το καθεστώς δανεισμού.

Ο Κορομίνας είναι 27 ετών, είναι "παιδί" της Εσπανιόλ, αφού βρίσκεται στο σύλλογο της Βαρκελώνης από το 2003. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, εκτός την πρώτη, ενώ έχει παρουσίες και στην ομάδα της Καταλονίας.

sport24.gr