ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

«Ψάχνεται» για Καριπίδη, «σίγουρος» ο Ιβάνκοβιτς.

Την άμεση ενίσχυση της ομάδας φαίνεται πως έχει ζητήσει ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Παναγιώτης Λακασάς, με τη διοίκηση της «Ένωσης» να συμμερίζεται το αίτημά του και έτσι να αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αθλητής που αναμένεται να αποτελέσει σίγουρα παρελθόν από την ομάδα του «Δικεφάλου» είναι ο Κολομβιανός Ρενέ Μορένο Παγιάν. Ο 25χρονος αθλητής, ο οποίος αποκτήθηκε σχετικά πρόσφατα, φαίνεται πως έχει απογοητεύσει με την απόδοσή του τόσο τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Λακασά, όσο και τους ανθρώπους της διοίκησης και έτσι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της «Ένωσης» έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταλήξει σε δύο πολύ καλές περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν και πάλι με τη φανέλα της «Ένωσης».

Πρόκειται για τους Θεόκλητο Καριπίδη και Γκόραν Ιβάνκοβιτς.Ο διεθνής ακραίος Θεόκλητος Καριπίδης φαντάζει η ιδανική λύση για την «Ένωση», καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που με την ποιότητά του μπορεί να... σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του, ωστόσο στα αρνητικά της περίπτωσης αυτής, βασική παράμετρος είναι το κατά πόσον ο παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί στην Α2.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο αθλητής σε μια πρώτη επαφή που είχε με τη διοίκηση της ομάδας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του και έτσι η διοίκηση της ΑΕΚ αναμένεται να έχει μια τελική επαφή, προκειμένου να τελειώσει οριστικά το θέμα, αρνητικά ή θετικά.

Όσον αφορά τον Γκόραν Ιβάνκοβιτς, ο 33χρονος Σέρβος ακραίος φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα ενισχύσει την ομάδα με την επιστροφή του, εφόσον φυσικά η πρώτη περίπτωση δεν... προχωρήσει. Να σημειωθεί πως ο εν λόγω αθλητής έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση από το πέρασμά του στους ανθρώπους της ομάδας, ενώ σε μια πρώτη επαφή που είχε με τη διοίκηση φάνηκε θετικός στην περίπτωση επιστροφής του.

ora 21.gr