ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΕΚ 89-86 .

Οι διαιτητές κατάφεραν να δημιουργήσουν "ρήγμα" στην ΑΕΚ με τις ανύπαρκτες τεχνικές ποινές, τα λανθασμένα σφυρίγματα σε φάουλ με αποκορύφωμα το αντιαθλητικό του Παπανικολάου που δεν υπήρχε!!! Οι Ντικούδης, Μακ χρεώθηκαν από το πρώτο δεκάλεπτο με φάουλ, ενώ μια σημαντική διαφορά που πήρε η ΑΕΚ εξανεμίστηκε από τα λανθασμένα σφυρίγματα. Πρέπει να σημειώσουμε ότι στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης στην ΚΕΔ ο μάνατζερ Δημήτρης Καρβέλας είχε προβλέψει τι θα συμβεί... Για μια ακόμα φορά η συμπαράσταση των φίλων της ομάδας ήταν δυναμική.

Δεκάλεπτα: 19-25, 38-45, 64-63, 89-86.

ΚΑΒΑΛΑ: MακΙντος 9 (2), Παλάσιο 23 (1τρ., 7λ.), Κοστόβ 3 (1), Χαφ 3 (1), Στεφανίδης 3 (1), Σίμονς 13 (11ρ., 3κοψ.), Γιόροβιτς 15 (2τρ., 7ρ., 4ασ.), Καραποστόλου 17 (5τρ., 5ρ., 5ασ.), Αγγελόπουλος 3 (1).

ΑΕΚ: Κασλ 5 (1), Νικολαΐδης 15 (3), Παπανικολάου 9 (1τρ., 6ρ.), Μακ 8 (1), Ντικούδης 9 (1), Αντωνάκης 2, Καλλινικίδης 7 (7ρ.), Σπαρκς 6 (2), Γκράντι 25 (3). 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΕΚ

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει τα έντονα παράπονά της για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα με την Καβάλα.
Είχαμε, ωστόσο, μεταφέρει εγκαίρως στην ΚΕΔ τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μας, προκειμένου να μην κατηγορηθούμε για «μετά Χριστόν προφήτες».

Αδιαφορούμε, ωστόσο, αν η ΚΕΔ - την οποία σεβόμαστε - επιδείξει ευαισθησία και προβεί στα δέοντα, διότι οποιαδήποτε τιμωρία δεν είναι δυνατή να μας φέρει πίσω τον βαθμό που απωλέσαμε λόγω των λανθασμένων σφυριγμάτων και των ανύπαρκτων χρεώσεων από τους Τανατζή, Παναγιώτου και Πουρσανίδη. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της ΚΑΕ Καβάλας για τη φιλοξενία, που ήταν υποδειγματική. Αντίθετα, καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά του Παλάσιο, ο οποίος μετά την λήξη του αγώνα έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους μας προκαλώντας το κοινό αίσθημα. Στον αγώνα του δεύτερου γύρου θα τον υποδεχθούμε με στοργή και αγάπη.  Ευτυχώς, που ήταν στο γήπεδο ο πρόεδρος όλων των σωματείων της Α1 κ. Οικονομίδης και είδε «ιδίοις όμμασι» τι συνέβη.

aekbc.gr