ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΑΕΚ.

Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο. Η τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής αποφάσισε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί το χρέος στην εταιρεία.

Αποφασίστηκε η έκδοση νέων μετοχών, κάτι που αποτελεί κάλεσμα σε όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στο σύλλογο, αν και δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποιος ισχυρός επενδυτής που να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.

Συνεπώς κι εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου οι ενεργοί μέτοχοι της ΠΑΕ (κυρίως ο Πέτρος Παππάς) θα καλύψουν για μία ακόμη φορά τη «μαύρη τρύπα» βάζοντας χρήματα και παίρνοντας για αντάλλαγμα μετοχές, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το μερίδιό τους. Αντίστοιχα, θα μειωθεί το μερίδιο των ανενεργών μετόχων.

Στη γενική συνέλευση ήταν παρόντα όλα τα μέλη του ΔΣ, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, με εξαίρεση τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστο. Ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης είναι δεδομένος, αφού τα έσοδα από ενδεχόμενη πρόκριση στους «32» του Europa League θα ήταν κάτι παραπάνω από απλώς... ευπρόσδεκτα.

sportfm.gr