ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Διάθεση να ανέβει η ΑΕΚ.

Ο «Ζορό» φέτος θυμίζει κάτι από τον Μπλάνκο των δύο πρώτων σεζόν του στην ΑΕΚ… Τότε είχε σκοράρει 21 και 23 γκολ σε 43 και 44 συμμετοχές αντίστοιχα. Την τρίτη του χρονιά… έπεσε. Δεκατρία γκολ, εκ των οποίων τα έξι ήταν με πέναλτι. Πολύ μακριά από τα στάνταρ του «εκτελεστή» Μπλάνκο. Φέτος δεν ξεκίνησε βασικός ελέω Τζιμπούρ και Λυμπερόπουλου, αλλά από τα τέλη Οκτωβρίου κάνει μεγάλη αντεπίθεση. Συνολικά 11 γκολ σε 13 συμμετοχές αρχής γενομένης από το ματς Κυπέλλου στην Κομοτηνή είναι η ομολογουμένως εντυπωσιακή συγκομιδή του.
 
Το συμβόλαιο του λήγει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και από το Σάββατο μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Με την ΑΕΚ τα ραντεβού δεν έφεραν συμφωνία.

Ο Αργεντίνος σέντερ φορ ξεκίνησε από τα 800.000 ευρώ και η ΑΕΚ από τα 500.000 ευρώ. Ο παίκτης έπεσε στις 700.000 ευρώ και η Ενωση ανέβηκε κατά 50.000 ευρώ. Συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ενωση δείχνει διάθεση να ανεβάσει λίγο ακόμα την προσφορά της για να κρατήσει τον Μπλάνκο (πιθανότατα κατά 50.000 ευρώ).

 Η εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ είναι θετική μια και βλέπει τον Αργεντίνο επιθετικό το τελευταίο διάστημα να έχει βρει τον εαυτό του, αλλά και να δείχνει προσήλωση στις υποχρεώσεις του εντός αγωνιστικού χώρου με θαυμαστή συνέπεια. Βεβαίως, η ΑΕΚ έχει μία συγκεκριμένη πολιτική στις ανανεώσεις των συμβολαίων και δεν επιθυμεί να παρεκκλίνει αυτής. Εκτιμά με συγκεκριμένα στοιχεία τους παίκτες της και αναλόγως κάνει τις προτάσεις της. Πάντα αφήνει περιθώρια για να ανεβάσει την πρόταση της, αλλά βάζει και συγκεκριμένα όρια.


Ετσι, η επόμενη κίνηση αναμένεται στο προσεχές διάστημα με την αποστολή νέας βελτιωμένης πρότασης προς τον μάνατζερ του Μπλάνκο, για να παραμείνει ο «Ζορό» στην ΑΕΚ (αν πει το «ναι» βεβαίως) και μετά το καλοκαίρι του 2011 υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι το 2013 με αύξηση αποδοχών μια και τώρα παίρνει 400.000 ευρώ ετησίως.

aek365.gr