ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Εξώδικο στην διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Οι σχέσεις της ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ οδηγούνται στα άκρα, καθώς η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο ζητώντας 800.000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη, στο ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ τον περασμένο Αύγουστο.

Οι σχέσεις της ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ οδηγούνται στα άκρα. Η διοίκηση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο στη αντίστοιχη διοίκηση του ΟΑΚΑ αξιώνοντας 800.000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη, επειδή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε να διεξαχθεί εκεί ο επαναληπτικός αγώνας των play-offs του Europa League με τη Νταντί Γιουνάιτεντ τον περασμένο Αύγουστο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί δικαστικώς διεκδικώντας χρήματα που έχασε όταν υποχρεώθηκε να δώσει το ματς με τους Σκωτσέζους χωρίς οπαδούς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκη", αλλά και για τις αγωνιστικές ζημίες που είχε το "ξεσπίτωμα" σε εκείνο το παιχνίδι, αφού η Νταντί Γιουνάιτεντ πήρε ισοπαλία 1-1 και λίγο έλειψε να κλέψει την πρόκριση.

Το εξώδικο σε συνδυασμό με το πολύ υψηλό ενοίκιο που πληρώνει η ομάδα για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου είναι πολύ πιθανό να ωθήσουν την ομάδα στη μετακόμιση από την επόμενη σεζόν σε άλλη έδρα, όπως αυτή της Ριζούπολης.

sport24.gr