ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Κάλεσμα με μείωση τιμών.

Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Ιστορικό το χαρακτήρισε προχθές ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ καλείται απέναντι στη φοβερή και τρομερή Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να διεκδικήσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την ομάδα, το πληγωμένο γόητρο της οποίας χρειάζεται μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές και προκρίσεις. Για να συμβεί αυτό, για να μπορέσει η ΑΕΚ να μην ηττηθεί από τους (έστω κι αδιάφορους) Ρώσους, θα πρέπει να έχει τη βοήθεια του κόσμου της.

Ο Χιμένεθ είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες από τον κόσμο να δημιουργήσει στο ΟΑΚΑ ατμόσφαιρα... «Μπομπονέρα». Της έδρας δηλαδή της Μπόκα Τζούνιορς, μία εκ των πιο «καυτών» ανά τον πλανήτη. Και η διοίκηση από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί ώστε δώσει κίνητρο στον κόσμο και να τον προσελκύσει στο πλευρό της ομάδας. Γι' αυτό και τα εισιτήρια της αναμέτρησης -τέθηκαν από χθες στην κυκλοφορία- είναι σε μικρότερες τιμές από το παρελθόν.
 
Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε πως αντιλαμβάνεται άριστα και την οικονομική συγκυρία της εποχής, αλλά και την ιδιαιτερότητα της Πέμπτης, ημέρα κατά την οποία δεν θα υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς. Προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος, η ΠΑΕ έριξε τις τιμές σε όλες τις θύρες από 5 έως και 15 ευρώ και η πλειοψηφία τους κοστίζει 15, 20 και 25 ευρώ. Οι αρχικές εκτιμήσεις μιλούν σίγουρα για 25.000 «κιτρινόμαυρους» και ελπίζουν ο αριθμός να ανέβει τις επόμενες μέρες.

Φιλοξενία στους Ρώσους

Μέλημα της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης δεν είναι, όμως, μόνο η προσέλκυση του κόσμου στο γήπεδο, αλλά και η άρτια φιλοξενία στους Ρώσους. Η αποστολή της Ζενίτ έφτασε από χθες στην Αθήνα, προκειμένου να αποφύγει οιονδήποτε κίνδυνο με τις πτήσεις λόγω της κακοκαιρίας στην Αγία Πετρούπολη.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια και είναι χαρακτηριστικό πως παραχωρεί ακόμα και το προπονητήριο των Σπάτων για το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του Σπαλέτι (που βρίσκεται ήδη σε διακοπές).


* Με την παρουσία φιλάθλων της φαίνεται πως θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή, καθώς έπειτα από σχετικές συνεννοήσεις εξασφαλίστηκαν 1.000 εισιτήρια.


sentragoal.gr