ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ντικούδης: "Φέτος νιώθω καλά"

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Ντικούδης προστέθηκε αργοπορημένα στο ρόστερ της ΑΕΚ, έδειξε ότι με την πλούσια εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την "Ένωση".

Ο Έλληνας άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη στο Περιστέρι, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μεγάλη νίκη στο Περιστέρι... Ποιο ήταν το κλειδί της επικράτησης σας;


"Νομίζω πως αν θέλουμε να βρούμε ένα κλειδί για τη νίκη μας είναι ότι είχαμε τη δύναμη να γυρίσουμε το ματς όταν έφυγε το Περιστέρι μπροστά στο σκορ και έπρεπε να μείνουμε ψύχραιμοι και να μείνουμε στη διεκδίκηση του".

Μπορούμε να πούμε πως ο Δήμος Ντικούδης επιστρέφει μετά από μια δύσκολη χρονιά;


"Σίγουρα είχα μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρσι με αρκετούς τραυματισμούς, ήταν μια παράξενη χρονιά για μένα. Φέτος νιώθω καλά και αυτό φαίνεται. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη  από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου και αυτό με βοηθάει περισσότερο".

Ότι επέστρεψες στην ΑΕΚ είναι ένας επιπλέον λόγος που μπορούμε να πούμε πως σε βοηθά να βρεις τον εαυτό σου;


"Από τη μία έχουν αλλάξει πάρα πολλά από την εποχή που ήμουν στην ΑΕΚ, καθώς τότε η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό, από την άλλη εγώ γύρισα στην ομάδα που έζησα πολλά και νιώθω πολύ οικεία και όμορφα όταν φοράω αυτή τη φανέλα της και έτσι προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η επιστροφή μου".

Έχετε οριοθετήσει κάποιο στόχος για την ΑΕΚ;


"Είναι πάρα πολύ νωρίς για να οριοθετήσουμε πράγματα. Στόχος είναι σε γενικές γραμμές να ανέβουμε ένα επίπεδο και να δημιουργήσουμε μια απόλυτα ανταγωνιστική ομάδα".

Αυτή είναι και η φιλοσοφία της φετινής ΑΕΚ;


"Θέλουμε να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Φέτος βλέπουμε  ένα πρωτάθλημα πολύ ανοικτό, όπου με εξαίρεση τις δύο ομάδες Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό όλες οι άλλες ομάδες και τα ματς παίζονται. Επομένως με βάση το πόσο ανταγωνιστικός είσαι μπορείς  να κάνεις κάτι καλό ή να μείνεις αντίστοιχα πολύ πίσω".

Επόμενος αντίπαλος Κολοσσός. Ποια η γνώμη σου για το συγκεκριμένο ματς;


"Είναι μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα ερχόμενη από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τον Αρη. Από την άλλη και εμείς ερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με το Περιστέρι. Περιμένω ένα ντέρμπι το οποίο  θέλουμε πολύ γιατί είναι και στην έδρα μας".


sport24.gr