ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Οι … οργανωμένοι παίρνουν θέση!

Σε τρεις ερωτήσεις που έχουν να κάνουμε την εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ τη φετινή περίοδο, αλλά και τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης και στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής, απαντάνε εκπρόσωποι μεγάλων οργανωμένων συνδέσμων της Ένωσης, στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ». Οι ερωτήσεις που τέθηκαν, ήταν οι εξής: 1)Ποια είναι τα αίτια της αποκαρδιωτικής εικόνας της ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες; 2)Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα; 3)Πως βλέπετε το έργο του Μανόλο Χιμένεθ

Δ. Χατζηχρήστος-Original 21
 
Η ανικανότητα των παικτών μας. Δεν είναι ότι δεν θέλουν. Δεν μπορούν. Είναι λίγοι. Ελάχιστοι. Και η απορία που εύλογα γεννιέται είναι πως μπορούν με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και δεν μπορούν με Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου.

Πρέπει να έρθουν παίκτες στην ομάδα, που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος και να καταστεί σαφές το σε ποια ομάδα παίζουν.

Το Πάσχα θα φανούν τα πρώτα δείγματα. Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε

Μ. Καρταπάνης-Original 21 Volos Club
 
Η εικόνα της ομάδας που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι ευθύνη των διοικήσεων και όχι των παικτών. Πρώτα ευθύνεται η διοίκηση, μετά οι προπονητές και μετά οι παίκτες. Τα τελευταία χρόνια έρχονται παίκτες χαμηλότερης αξίας. Το ταβάνι είναι αυτό. Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν. Ως εκ τούτου η ευθύνη τους είναι η μικρότερη.

Πρέπει να δώσουμε ελευθερία στον προπονητή που έχουμε τώρα. Από ότι έχει δείξει, πιστεύουμε ότι έχει ισχυρή προσωπικότητα, γνώσεις πάνω στο σκάουτινγκ και τις Ακαδημίες. Πρέπει να περάσει χρόνος όμως για να δούμε αποτελέσματα (...)

Από τα λίγα πράγματα που έχουμε δει, μου αρέσει όπως αντιδρά στη ροή του αγώνα (...) Προσπαθεί χωρίς όπλα. Δεν αξίζουν όλοι οι παίκτες το ίδιο.

Δ. Χατζάκης- ΣΦ Ηρακλείου Κρήτης
 
Θα πρέπει να ανατρέξουμε πολύ πριν για να εντοπίσουμε τα αίτια. Ουσιαστικά δεν είναι αγωνιστικά. Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ιδιοκτησιακό. Όταν θα μπουν χρήματα, θα γίνουν σοβαρές επενδύσεις, τότε θα αλλάξουν τα πράγματα. (...) Οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς που έχουν το... καρπούζι να φροντίσουν να χρηματοδοτήσουν την ομάδα. Μέχρι τώρα γίνεται διαχειριστικά. Κινούνται μόνο με ταμειακές διευκολύνσεις.

Για μένα χρειάζεται γενναία χρηματοδότηση για να μπορέσει να ξαναγίνει η ΑΕΚ, όχι μεγάλη, γιατί μεγάλη θα είναι πάντα, αλλά ανταγωνιστική. Να αλλάξουν τακτικοί. Να βγουν μπροστά και πουν τι προτίθενται να κάνουν (...). Πριν από έναν χρόνο είχαμε ρωτήσει τον κ. Παππά τι όραμα είχε για την ΑΕΚ. Δεν πήραμε ποτέ απάντηση, προφανώς γιατί δεν έχει όραμα για την ΑΕΚ (...)

Δεν θέλω να κρίνω τον προπονητή (...). Τώρα κατάλαβαν κάποιοι ότι δεν φταίει ο προπονητής. Θεωρώ ότι με το υλικό δεν μπορεί να κάνει τίποτα καλύτερο.

Β. Χαρισόπουλος-ΣΦ Κατερίνης Ν. Πιερίας
 
Η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί εμ παίκτες αξίας, που αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας. Επίσης η κατάσταση που έχουν διαμορφώσει οι παίκτες. Το κλίμα, η νοοτροπία που έχουν, η ηττοπάθεια. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ποια φανέλα φορούν μερικοί. Ίσως πληρώνουμε ότι υπάρχουν πολλοί ξένοι παίκτες στην ομάδα, που δεν καταλαβαίνουν. Δεν νιώθουν την ΑΕΚ

Κανένας προπονητής δεν φταίει. Και ο Μουρίνιο να ήταν προπονητής, πάλι τα ίδια θα είχαμε. Πρέπει να αποκτηθούν παίκτες αξίας και όχι πασαλείμματα (...). Αν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό το πράγμα να βρεθεί μία διάδοχη κατάσταση. Αυτό το διάστημα ο κόσμος έχει έρθει στα όριά του. Πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ. Πρέπει να γίνει το γήπεδο.

Δεν θέλω να τον κρίνω, γιατί βρίσκεται σε μία κατάσταση που αντιμετώπισε και ο Μπάγεβιτς. Δεν υπάρχουν οι συνθήκες που πρέπει για να δουλέψει. Δεν θα ήθελα από τον Χιμένεθ, αυτό που έκανε και ο Μπάγεβιτς, δηλαδή να ανεχθεί πολλά. Το μαχαίρι πρέπει να πάει στο κόκκαλο. Έχουμε φτάσει στον πάτο του βαρελιού, πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Κ. Μαυριδάκης- ΣΦ Λαμίας
 
(...) Φταίνε οι παίκτες. Για αυτόν τον προπονητή πρέπει να περιμένουμε. Ο προπονητής αν ήταν καιρό στην ομάδα θα είχε ταυτιστεί με τις απόψεις του Μπάγεβιτς. Υπήρχαν και υπάρχουν πράγματα στην ομάδα, που ο Μπάγεβιτς θα έπρεπε να τα είχε πει. Δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει αυτή τη χρονιά. Η διοίκηση φέρει ευθύνη, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε παράπονο από τον Αδαμίδη, που προσπαθεί.
Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται (...)Περιμένω πολλά περισσότερα πράγματα από τον Χιμένεθ. Ο μόνος που δεν φταίει είμαστε εμείς. 

Ξεκίνησε καλά στο πρώτο παιχνίδι. Το παιχνίδι που παίζει, δεν αρέσει στον κόσμο της ομάδας. Εμείς που βλέπουμε ΑΕΚ πολλά χρόνια την έχουμε ταυτίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε να αλλάξει ορισμένα πράγματα. Επειδή όμως είμαστε απέξω, δεν μπορούμε να ξέρουμε (...) 

Μπ. Γιώτης
 
Αυτό που φταίει όλα τα τελευταία χρόνια, είναι η ανυπαρξία της διοίκησης σε όλους τους τομείς. Απόρροια των πράξεων είναι η ανοχή μεγάλης μάζας οπαδών, οι οποίοι διαχρονικά αποτελούν δεκανίκι αυτών των διοικήσεων, οι οποίες όχι μόνο δεν προσφέρουν στην ΑΕΚ, αλλά κάνουν τεράστια ζημιά (...)
Άμεσα θα πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος να έχει την εμπειρία, αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες. Ένας άνθρωπος που θα δώσει όραμα στον κόσμο.

Θα ήταν άδικο για αυτόν και μάλιστα κάτω από αυτές τις διοικητικές συνθήκες.

Λ. Ρέστης-Πατήσια Club
 
Η διοικητική ανυπαρξία και ανυποληψία.

Να πληρώσουν τα χρέη τους αυτοί που τα δημιούργησαν και να βάλουν πωλητήριο στην ομάδα. Να βρεθεί ένας σοβαρός επενδυτής, ο οποίος έχει διάθεση να σπρώξει λεφτά και να κάνει ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Δεν μπορούμε να καταλογίσουμε κάτι στον Χιμένεθ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι ο προπονητής, ούτε ο Χιμένεθ, ούτε ο Μπάγεβιτς, ούτε οι αυριανοί. Όταν η ΑΕΚ είναι ανύπαρκτοι διοικητικά, δεν μπορεί κανείς να δουλέψει. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον Χιμένεθ, όπως και τους προηγούμενους.

Λ. Θεοδοσίου-Defenders
 
Πιστεύω ότι ευθύνεται η έλλειψη μεγάλων παικτών. Γιατί τα τελευταία χρόνια υπάρχει η λογική της εύκολης αγοράς. Παίκτες χωρίς αξία ή παίκτες σε προχωρημένη, ποδοσφαιρικά ηλικία. Δεν μπορεί μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει να έχει μπάτζετ πέντε φορές μικρότερο από αυτό που έχουν οι ανταγωνιστές της. Δεν διαθέτει μεγάλους παίκτες εδώ και χρόνια. (...)

Άποψή μας, που είναι και άποψη της μεγάλης πλειοψηφίας των Ενωσιτών, είναι ότι η ΑΕΚ χρειάζεται έναν αδιαφιλονίκητο, εύρωστο οικονομικό ηγέτη-επιχειρηματία, προκειμένου να οδηγήσει και πάλι την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. (...). Όση θέληση και αν έχουν οι κκ Παππάς και Νοτιάς, φαίνεται ότι δεν είναι ικανοί να την κάνουν να κοιτάξει ψηλά. (...)

Ο Χμένεθ θα κριθεί μόλις κάνει έργο. Θα ήταν άδικο κριθεί με την παρουσία του μέχρι σήμερα, με δεδομένο ότι αυτή η ομάδα έχει στηθεί από το καλοκαίρι, χωρίς να είναι δικές του επιλογές. Δεν πιστεύουμε ότι ο προπονητής είναι το πρόβλημα (...)


ora21.gr