ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Με το ίδιο νόμισμα!

Για τη Θεσσαλονίκη αναχωρεί σήμερα στις 5 μ.μ. η αποστολή της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, εκεί όπου αύριο (6 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, αλλά και του πρωταθλήματος.

Οι «μάγκες» του Γιάννη Αρβανίτη, οι οποίοι βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή, θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να «ρεφάρουν» την ήττα στον πρώτο γύρο, όταν και η «Ένωση» είχε ηττηθεί με σκορ 20-22, στο κλειστό του «Μπάμπης Χολίδης».


Στα αγωνιστικά, το ευχάριστο για τον Γιάννη Αρβανίτη είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τελικά τον Θοδωρή Μεγαλοοικονόμου. Συγκεκριμένα, ο πίβοτ της «Ένωσης», ο οποίος αντιμετώπιζε μια θλάση στον προσαγωγό, φαίνεται πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τουλάχιστον για ένα διάστημα της αναμέτρησης, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικός, μιας και χθες ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης, χωρίς καμία ενόχληση.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Βακάλης θα είναι «ετοιμοπόλεμος» και σε αυτή την αναμέτρηση, μιας και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον αυχένα.

Αντίθετα, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε όσον αφορά τον Θανάση Τούτση. Ο δεξιός εξτρέμ απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, καθώς ένιωθε έντονες ενοχλήσεις και επισκέφθηκε το γιατρό, όπου και διαπιστώθηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και έτσι θα απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρηση.

Μιλώντας στο “ora21.gr” για το αυριανό ντέρμπι, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο το πλεονέκτημα το έχει ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας. Ωστόσο εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε, παρά να χάσουμε. Πάμε με στόχο τη νίκη».

Ακαδημίες: Όσον αφορά το τμήμα των ακαδημιών, οι Παμπαίδες της «Ένωσης» φιλοξενούν την Κυριακή στις 3 μ.μ. τον ΓΑΣ Καματερού, στο κλειστό του Μενιδίου «Μπάμπης Χολίδης».


ora21.gr