ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κορομίνας στο aek365: Βρείτε τα και έρχομαι!

Ανοικτό στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ εμφανίζεται με αποκλειστικές του δηλώσεις στο aek365.gr ο μεταγραφικός πόθος του Μανόλο Χιμένεθ για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ (όπως αποκάλυψε το aek365.gr) Φεράν Κορομίνας: «Ερχομαι στην ΑΕΚ, αν εκείνη με θέλει και τα βρει με την ομάδα μου την Εσπανιόλ με την οποία έχω συμβόλαιο», μας λέει ο παίκτης ο οποίος ως γνωστό αν η ΑΕΚ κινήσει σωστά τις διαδικασίες μπορεί να τον αποκτήσει ακόμη και ως ελεύθερο!

Μάλιστα ο Κορομίνας τόνισε ότι είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και δη του Μανόλο Χιμένεθ, να τον φέρει στην ομάδα: «Ο μάνατζερ μου μετέφερε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ισπανία. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι καταξιωμένος προπονητής, που δημιούργησε σπουδαίο όνομα στη χώρα μας ως προπονητής της Σεβίλλης. Ξέρω καλά για το ενδιαφέρον του Μανόλο για να με αποκτήσει. Δεν μπορώ να αποκαλύψω αν με έχει πάρει ή όχι τηλέφωνο...».

Όσο για το που αγωνίζεται; Ο ίδιος εξηγεί: «Αγωνίζομαι σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Είτε ως σέντερ φορ, είτε ως εξτρέμ, αριστερά ή δεξιά. Επίσης μου αρέσει να παίζω και πίσω από τον σέντερ ως δημιουργός».

aek365.gr