ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Προτεραιότητα ο «άσος»

Πάει πίσω το θέμα του ψηλού που θα αντικαταστήσει στη φροντ λάιν της ΑΕΚ τον Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς. Ο Μηνάς Γκέκος θεωρεί ζήτημα υψίστης αγωνιστικής σημασίας την εύρεση ενός γκαρντ που θα πάρει τη θέση του Πάτρικ Σπαρκς και έτσι έχει ρίξει το βάρος του εκεί.

Ο τεχνικός της Ενωσης ψάχνει την αγορά για να βρει τον κατάλληλο «άσο», αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταλήξει κάπου, ενώ είναι αποφασισμένος να περιμένει λίγο ακόμη για να δει ποιοι γκαρντ θα «κοπούν» από τις ομάδες που θα μείνουν έξω από τη συνέχεια του Eurocup και της Ευρωλίγκα.

Στη λίστα του είχε επανέλθει και το όνομα του Χακάν Κιοσέογλου, αλλά ο «κιτρινόμαυρος» προπονητής τον «έκοψε» επειδή θέλει ο γκαρντ που θα πάρει να διακρίνεται και για τις αμυντικές του ικανότητες.

Στο μεταξύ, «ανάσα» τριών μηνών πήρε η ΑΕΚ στο θέμα της υπαγωγής της ομάδας στο άρθρο 99. Η αίτηση της ομάδας να μπει στο άρθρο περί ρύθμισης χρεών ήταν να εκδικαστεί στις 15 Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανελλαδικής απεργίας που έγινε τότε. Η δικάσιμος ορίστηκε τελικά για τις 9 Μαρτίου 2011, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος έχει τρεις μήνες ακόμη για να διακανονίσει τα χρέη του.


sentragoal.gr