ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

«Είναι εφικτό να γυρίσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να πετύχει το μεγάλο στόχο της, που είναι η επιστροφή στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια, την έχει εκφράσει πολλάκις ο Σταύρος Αδαμίδης. Χθες, στο γραφείο του στη Γράμμου, στο Μαρούσι, τον επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας, Κώστας Μαυριδάκης, για ένα ραντεβού που είχε κλειστεί εδώ και καιρό. Οι δυο τους, παρουσία του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ, Άκη Τάκη, συνομίλησαν για 45 περίπου λεπτά.


Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για τη φιλική συνύπαρξη δύο συνδέσμων της ΑΕΚ στην πόλη της Λαμίας (Σ.Φ. ΑΕΚ και ORIGINAL 21 Λαμίας). Όπως είπε, επιθυμία του είναι να ξεκινήσει ένας διάλογος με όλους τους συνδέσμους της Επαρχίας. Επίσης, δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφθεί τον Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας με την πρώτη ευκαιρία.

Ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια πολλών συνδέσμων της Επαρχίας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι στο ματς της Πέμπτης με τη Ζενίτ θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο, κάτι που το έχουν ανάγκη άπαντες στην ΑΕΚ, παίκτες, προπονητής και διοίκηση.


Ο πρόεδρος του Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας έκανε δώρο στον πρόεδρο της ΠΑΕ το ημερολόγιο του Συνδέσμου, ένα κασκόλ και ένα μπουκάλι τσικουδιά! Αυτό που τόνισε ο Σταύρος Αδαμίδης είναι πως το σημαντικότερο όλων για τον ίδιο -κάτι που χαρακτήρισε και «προσωπικό στοίχημα»- είναι να φτιαχτεί το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ώστε να συσπειρωθεί όλος ο κόσμος της «Ένωσης» και να αναδειχθεί η πραγματική δυναμική του.


ora21.gr