ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Τίποτα δεν την σταματά!

Συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης όπου επικράτησε του Πανελληνίου με 24-30 για την 11η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Έτσι η Ένωση έκανε μια ιστορική νίκη παράλληλα που της εξασφαλίζει τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αυτή η ομάδα αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως όταν είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο παρκέ δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει από κανέναν αντίπαλο σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε κάπως νωθρά βγάζοντας στο παιχνίδι της κάποια σημάδια εκνευρισμού κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της.

Αρχικά ο Πανελλήνιος αυτό τον εκνευρισμό προσπάθησε να τον εκμεταλλευτεί και να πάρει διαφορά από την ΑΕΚ ώστε να μπορέσει να φύγει με τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δοκάρια και από την στιγμή που δεν μπορούσαν να τα μετουσιώσουν σε γκολ είχαν έναν εκνευρισμό στο παιχνίδι τους. Έτσι οι Ολυμπιονίκες» μπήκαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 14-12.

Στο ημίχρονο όμως τα παιδιά του Γιάννη Αρβανίτη κατάλαβαν ότι δεν πρέπει να μπουν σε περιπέτειες και κατάφεραν να εμφανίσουν την καταπληκτική τους άμυνα που φέτος έχει γίνει ένα στοιχείο το οποίο δίνει αποτελέσματα και με συνδυασμό την πολύ καλή επίθεση γύρισαν το παιχνίδι. Η αρχή έγινε με το 17-18. Ενώ η συνέχεια ήταν περισσότερο εντυπωσιακή και έφερε το τελικό αποτέλεσμα που ήταν και η νίκη για την Ένωση με 24-30.

Φυσικά σε αυτή τη νίκη σημαντική συμβολή είχαν και οι 300 περίπου οπαδοί που βρέθηκαν στην Κυψέλη και δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα και για αυτό τους αξίζει ένα τεράστιο μπράβο.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Μπακαούκας 7, Παπαδόπουλος 2, Παρχανιουκ 5 Μάνιτς 6, Γεωργιάδης 6 Ασαρίδης 2, Βακάλης 2

Δεκάλεπτα; 6-4, 12-9 14-12,17-18, 19-23, 24-30




aek365.gr