ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Ελπίδα» από την Ενωση.

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων  ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ- «ΕΛΠΙΔΑ», επισκέφτηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ, μαζί με τον πρόεδρο, Σταύρο Αδαμίδη και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη. Οι άνθρωποι της Ενωσης φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά του ιδρύματος, δίνοντάς τους έτσι λίγη χαρά.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση και κέρδισε περισσότερο την προσοχή των παιδιών, ήταν ο Νάτσο Σκόκο, που μάλιστα άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των μικρών παιδιών.
Στο περιθώριο της επίσκεψης ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συνεχές πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη και θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστούν.»

Δηλώσεις έκανε και ο Τραϊανός Δέλλας: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτά  που δίνουν μία πολύ σημαντική μάχη.  Θέλω να ευχηθώ να έχουν την υγεία τους και  με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματά τους. Κουράγιο στις οικογένειές τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις  και θέλω να συγχαρώ τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη».

Από την πλευρά της η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη δήλωσε για την επίσκεψη της ΑΕΚ:  «Είμαστε  χαρούμενοι που έχουμε εδώ την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκονται οι παίκτες και η ομάδα κοντά στα  παιδιά τα οποία δίνουν μια τεράστια μάχη. Η παρουσία σας  εδώ μας εμψυχώνει, μας ενθαρρύνει και μια δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.  Εδώ νοσηλεύονται πάνω από 100 παιδιά τα οποία θα πάρουν μεγάλο κουράγιο από την παρουσία της ΑΕΚ».


exedrasports.gr