ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Σαμαράς: Έχουμε τη δυνατότητα να αντιστρέψουμε το κλίμα.

Μιλώντας αμέσως μετά την αναμέτρηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς, δήλωσε: «Σήμερα χάσαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι, ωστόσο δεν έχει κριθεί τίποτα. Όταν παίζει η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα πρέπει να νικάει. Αυτό σήμερα δεν έγινε. Αντίθετα δείξαμε πως δεν είμαστε η ΑΕΚ που ήμασταν πριν 15 μέρες.

Στην αρχή της χρονιάς έλεγα πως πρέπει να υπολογίζουμε τον Παναθηναϊκό και σήμερα έδειξε το γιατί, καθώς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια οι αθλήτριες καλούνται να δείξουν τι αξίζουν. Πιστεύω στις αθλήτριες μου και πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να αντιστρέψουμε το κλίμα. Η ΑΕΚ φέτος έκανε μια επένδυση, ωστόσο πρέπει να ξέρουνε όλοι πως οι ομάδες δεν “χτίζονται” από την μια μέρα στην άλλη..

Δεν είναι καιρός για αναλύσεις, αυτά θα γίνουν στο τέλος. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως τον θέλουμε δίπλα μας, γιατί όπως είχα πει παλαιότερα θα ζήσει μεγάλες στιγμές δίπλα σε αυτή την ομάδα. Στόχος μας ήταν να πρωταγωνιστήσουμε φέτος και το καταφέραμε, πιστέψαμε βέβαια πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως αυτό φαίνεται πως δεν είναι τόσο εύκολο».

ora21.gr