ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Δείξτε τι σημαίνει ΑΕΚ!

Η ομάδα που ήρθε από την Α2 για να τρελάνει τον κόσμο του βόλεϊ και ειδικά τους δικούς της οπαδούς έχει βρεθεί αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη ατυχία που όπως φάνηκε στην πορεία ήταν το μόνο που θα μπορούσε να της στερήσει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ μετά από δύο σερί ήττες πρέπει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό στου Ρέντη για την τρίτη αγωνιστική του β γύρου του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών για να διατηρήσει τις ελπίδες της, μαθηματικά όσον αφορά στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ θέλει να πάρει μια νίκη-περίπατο όπως στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης που έκανε τις «ερυθρόλευκες» να «μαρτυρήσουν», αφού δεν μπορούσαν να βγάλουν μια υποδοχή σωστή και να κάνουν ένα σερί πόντων. Με την ίδια θέληση και πάθος θέλουν να μπουν και στον αγωνιστικό χώρο του Ρέντη και να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος και να επιστρέψουν έτσι στις νίκες.

Νίκη που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.
Ο Γιώργος Σαμαράς παρά την απουσία της Φένιας Παπαγεωργίου, η οποία πριν από λίγες μέρες ανέβασε πυρετό και δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα θα έχει όλες τις υπόλοιπες αθλήτριές του στην διάθεσή του και θα παρατάξει την ομάδα του μόνο για τη νίκη.

aek365.gr