ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

«Πλασματικό το σκορ»

Ο Άγγελος Κορωνιός μίλησε για δίκαιη νίκη του Πανελληνίου, αλλά για πλασματικό σκορ. Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε κατά λέξη:
"Είναι κρίμα για το σημερινό παιχνίδι διότι το ελέγχαμε στα 3/4", είπε ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε: "Στο τελευταίο δεκάλεπτο δυστυχώς δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και ο Πανελλήνιος έφτασε δίκαια στη νίκη. Θεωρώ πάντως ότι το σκορ είναι πλασματικό. Προσπαθώ να αλλάξω τα πράγματα τις τελευταίες μέρες.  Διαπιστώνω ένα μεγάλο πρόβλημα στο πλέι-μέικερ. Κάναμε αρκετά λάθη (17) σήμερα, χάσαμε ριμπάουντ και στο φινάλε πήρε μπροστά ο Σμιθ και έβαλε σημαντικά καλάθια που έκριναν το ματς υπέρ του Πανελλήνιου. Είχαμε θολωμένο μυαλό στο τέλος και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά".


Ο Μάκης Nικολαϊδης δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο για τη νίκη. Για ένα ακόμη ματς δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Χάσαμε στο τέλος αφού μέχρι το 33 ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και παλεύαμε να κερδίσουμε. Δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω γιατί στον αθλητισμό πρέπει να κοιτάς μπροστά. Δουλεύουμε και με το νέο προπονητή σε κάποιες λεπτομέρειες και πιστεύω στην πορεία θα είμαστε καλύτεροι. Έχουμε 10 παιχνίδια ακόμη και είναι 10 τελικοί για εμάς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία".


aek365.gr