ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Λήγει η προθεσμία για Μπλάνκο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο. Σε πέντε ημέρες ολοκληρώνεται η προθεσμία που έχει δώσει ο Αργεντινός επιθετικός στην ΑΕΚ για να καταθέσει την τελική της προσφορά.

Μετά την τελευταία επαφή των δύο πλευρών όπου ο Μπλάνκο είχε αρνηθεί την πρόταση, ο μάνατζερ του Αργεντινού είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα περιμένει... αιωνίως την Ένωση, ενώ και οι κινήσεις της διοίκησης με την πρόταση της Εσκισεχίρσπορ δείχνουν ότι δεν καίγονται να τον κρατήσουν.

Ο Χουάν Μπέρος έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτός και ο πελάτης του θα περιμένουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου για οποιαδήποτε πρόταση της ΑΕΚ. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ξεκινήσει επαφές με τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τον Παναθηναϊκό να είναι μία από αυτές.

Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια νέα κίνηση, αν και αναμένεται μέχρι την Τρίτη να καταθέσει νέα πρόταση, η οποία πάντως δύσκολα θα ικανοποιήσει τον Αργεντινό επιθετικό. Έτσι, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά, οδεύουμε προς το τέλος της συνεργασίας του Μπλάνκο με την Ένωση το καλοκαίρι.


gazzetta.gr