ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Με το κεφάλι στην... αγχώνη η "Βασίλισσα"

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει; Κάποτε όταν ο ΠΑΟΚ ερχόταν να παίξει στην έδρα της ΑΕΚ γνώριζε πως το ματς ήταν σχεδόν... ξεγραμμένο. Ωστόσο, πλέον οι καιροί έχουν αλλάξει. Η άλλοτε "Βασίλισσα" του ελληνικού μπάσκετ διανύει τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας της και όλοι θα πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους. Από τη διοίκηση, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, μέχρι τον τελευταίο οπαδό.


Ο "Δικέφαλος του Βορρά" απέδρασε με το διπλό (80-73) από το κλειστό των Άνω Λιοσίων και πλέον μπαίνει για τα καλά σε τροχιά Ευρωλίγκα. Από την άλλη, η "Ένωση" βρίσκεται με το κεφάλι στην... αγχώνη. Η βαθμολογική της θέση είναι δεινή κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ημέρες, τότε το πιθανότερο είναι πως θα γραφτεί η μελανότερη σελίδα στην ιστορία της. Ήτοι... υποβιβασμός στην Α2. Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ!!! Όσο... ΜΠΑΧΑΛΟ κι αν είναι η κατάσταση, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωρούν δικαιολογίες.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στην εν λόγω αναμέτρηση, καθώς μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους, βραχυκλώνοντας τον κινητήριο μοχλό τους, Τέρελ Καστλ.

Η διαφορά έγινε από τους ξένους των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι είναι τουλάχιστον μία κλάση ανώτεροι από τους αντίστοιχους "κιτρινόμαυρους". Ο Μάκης Νικολαΐδης είναι από τους ελάχιστους που αξίζουν τα εύσημα, καθώς δεν τα παράτησε. "Μάτωσε" τη φανέλα από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, προσπαθώντας να γυρίσει ένα "σκοτωμένο" παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφερε, παρά τα δύο "μεγάλα" τρίποντα που σημείωσε στο τέλος (συνολικά 5/7 έξω από τη γραμμή των 6μ.75).

"Μάχες" έδωσε και ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, κερδίζοντας αρκετές εξ' αυτών. Ο Σέρβος σέντερ πραγματοποίησε νταμπλ νταμπλ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, όντας για ακομα μία φορά αξιόπιστος. Θετικοί ήταν τόσο ο Δήμος Ντικούδης, όσο και ο Βούλε Μάντιτς, που πρόσθεσαν 11 και 8 πόντους, αντίστοιχα. Όμως ήταν και πάλι εμφανές πως... κάτι έλειπε. Και αυτό ήταν οι ξένοι!

Οι Τζάρεντ Χαρτ και Τέρελ Καστλ δεν βοήθησαν ως συνήθως, ενώ ο Σαρόντ Κάρι ήταν ξανά... αόρατος και το μόνο που θα μας μείνει στη μνήμη από την παρουσία του, ήταν τα πέντε φάουλ στα οποία υπέπεσε, μέσα σε μόλις οκτώ λεπτά συμμετοχής.

Στον αντίποδα, ο Ρόουλ Μάρσαλ απέδειξε περίτρανα πως είναι επάξια πρώτος σκόρερ της Α1, βάζοντας 18 πόντους, ενώ ο Γκρέι πρόσθεσε 17. Από εκεί και πέρα, ο Τόμας Γκετσέφσκι (13 πόντοι) σκόραρε σε καίρια σημεία, ενώ οι Γιώργος Δέδας και Ρόμπερτ Ντόζιερ είχαν από 12 πόντους, έκαστος, με το δεύτερο να έχει πολύπλευρη συνεισφορά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού...

Διαιτητές: Τανατζής - Καρακατσούνης - Βαρδάλος

Τα δεκάλεπτα: 15-28, 31-45, 45-56, 73-80

ΑΕΚ (Κορωνιός): Καστλ 8, Κοχαντάρεβιτς 15 (10 ριμπάουντ), Νικολαίδης 20 (5), Παπανικολάου, Χαρτ 3, Ντικούδης 11 (1), Δορκοφίκης 6, Καλλινικίδης, Κάρι 2, Μάντιτς 8 (1)


ora21.gr