ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κορίτσια έτοιμα για… πρόκριση!

Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες είκοσι μέρες ήταν για την ΑΕΚ ένας εφιάλτης που στην ομάδα θέλουν να πιστεύουν ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μετά από τρείς συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών που ανάγκασαν την Ένωση να πει «αντίο» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στρέφουν πλέον τα βλέμματά τους στον θεσμό του Κυπέλλου.

Τα κορίτσια αντιμετωπίζουν για τα προημιτελικά στη Νέα Φιλαδέλφεια το Πειραματικό και στοχεύουν μόνο ένα αποτέλεσμα. Αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη, ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και ανέβουν ψυχολογικά. Κάτι που έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ για να επανέλθει η χαμένη αυτοπεποίθηση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες αφού η ΑΕΚ είναι τιμωρημένη με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και αυτό είναι ένα από τα αρνητικά στοιχεία λόγω του ότι ο κόσμος όπως έχουν παραδεχτεί παίκτριες και τεχνικό τιμ είναι κινητήρια δύναμη για αυτές. Όπως και να έχει τώρα θέλουν τη νίκη για ακόμα έναν λόγο εκτός του να αποδείξουν ότι είναι μεγάλη ομάδα και στοχεύει σε τίτλους. Αυτός θα είναι να αφιερώσουν τη νίκη και κατά συνέπεια την πρόκριση στους οπαδούς που δεν θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Γιώργος Σαμαράς για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις αθλήτριές του στη διάθεσή του για το κρίσιμο ματς με το Πειραματικό την Πέμπτη.


aek365.gr