ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Έτοιμη η πρόταση για Μπλάνκο.

Τις 600.000 ευρώ "αγγίζει" η προσφορά που έχει ετοιμάσει η ΑΕΚ για την ανανέωση συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο. Την Πέμπτη αναμένεται να σταλεί στον εκπρόσωπο του Αργεντινού.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Χουάν Μπέρος, είχε δώσει τελεσίγραφο στην Ένωση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου (σήμερα Τρίτη δηλαδή), προκειμένου να κατατεθεί η νέα πρόταση για να παραμείνει ο Μπλάνκο στους "κιτρινόμαυρους".

Από εκεί και πέρα, όπως είχε πει, θα έμπαινε στη διαδικασία να μελετήσει και προτάσεις από άλλες ομάδες.

Όπως προκύπτει από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, η πρόταση θα σταλεί στον Μπέρος μέσα στις προσεχείς ημέρες, πιθανότατα την Πέμπτη, με τους ανθρώπους της Ένωσης να μην ανησυχούν γι' αυτή τη μικρή καθυστέρηση.

Η νέα προσφορά της ΑΕΚ προέκυψε κατά κύριο λόγο από την επιθυμία των φίλων της ομάδας να συνεχίσει να φοράει τα "κιτρινόμαυρα" ο Αργεντινός επιθετικός. Όπως είναι φυσικό, η διοίκηση της Ένωσης δεν θέλει να πικράνει τους φιλάθλους και γι' αυτό θα τους κάνει τη χάρη.

Άλλωστε, ο Μπλάνκο έχει τονίσει πως θα ήθελε να παραμείνει στην ΑΕΚ και αν η συγκεκριμένη προσφορά ικανοποιήσει την πλευρά του "Ζορό", τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το deal θα ολοκληρωθεί.


sport24.gr