ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

"Γκάζια" από Χιμένεθ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του για την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το έδειξε ξεκάθαρα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να βρίσκεται μία... ανάσα από το να χάσει μία πρόκριση που έμοιαζε τελειωμένη μετά το γρήγορο γκολ του Λαγού.

Για καλή του τύχη όμως, ο Μίτσελ και ο Καρνέζης έσωσαν την παρτίδα για την Ένωση.

Ο Χιμένεθ "έτριξε τα δόντια" στους ποδοσφαιριστές του, αφού η απόδοσή τους σε ένα τόσο κρίσιμο ντέρμπι ήταν απογοητευτική. Οι διαθέσεις του Ισπανού είχαν φανεί από τη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, όπου τόνισε πως ήταν θέλημα Θεού να περάσει η ΑΕΚ.

Στην προπόνηση που διεξήχθη στα Σπάτα είπε στους παίκτες του πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνισή τους. Τόνισε πως μπορεί η ομάδα του να έπαιξε καλά στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά από εκεί και πέρα όλα έγιναν λάθος, ιδιαίτερα όσον αφορά στην κυκλοφορία της μπάλας.

Επίσης έκανε λόγο για τα στημένα, επισημαίνοντας πως παρά το γεγονός ότι τα είχαν δουλέψει στην προπόνηση της Τετάρτης, το ίδιο βράδυ δέχθηκαν δύο γκολ από κόρνερ.

Τέλος, τους ζήτησε να αλλάξουν εικόνα, αν θέλουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου.


sport.24.gr