ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δημόσια δέσμευση της πολιτείας.

Δημόσια δέσμευση, για πρώτη φορά, του Περιφερειάρχη Αττικής και της Πολιτείας στη συνεδρίαση της Βουλής, για επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το θέμα πιέζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος.

Από την πρώτη μέρα που εξετάζεται ξανά το θέμα επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο βουλευτής Γιάννης Βούρος, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα συναισθήματα του, είναι σε συνεχή συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός ηθοποιός, επανέφερε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, στη σημερινή(22/2) συνεδρίαση με αντικείμενο συζήτησης "Περιβάλλον και Ανάπτυξη".

Το θέμα τέθηκε στον Περιφερειάρχη Αττικής, προκειμένου να συζητηθεί και να δεσμευτεί δημοσίως, όπως και τελικά έγινε. Ο κ. Σγουρός επανέλαβε για ακόμα μια φορά πως είναι υπέρ της επιστροφής της ΑΕΚ στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, ξεκαθάρισε πως είναι ανεπίτρεπτο για μία τόσο ιστορική ομάδα της χώρας να μην έχει το δικό της γήπεδο και τόνισε πως η Πολιτεία και ο ίδιος προσωπικά δεσμεύεται πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του.

Φυσικά, μοναδική  προϋπόθεση πως ο σχεδιασμός και η μελέτη που θα γίνει δεν θα έρχεται αντιμέτωπη με σε χωροταξικούς και περιβαλλοντολογικούς κανόνες.

Η συγκεκριμένη δέσμευση ήταν για πρώτη φορά δημοσίως και όχι σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με τη διοίκηση της Ένωσης, όπως τις προηγούμενες φορές.

Μαζεύει υπογραφές από το κοινοβούλιο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Βούρος, σε συνέχεια των ενεργειών του, συγκεντρώνει υπογραφές από το κοινοβούλιο προκειμένου να πάρει μεγαλύτερες εγγυήσεις πως σύσσωμη η πολιτική σκηνή δεσμεύεται για την επιστροφή του δικεφάλου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει θετική ανταπόκριση των βουλευτών και πλέον όλοι ελπίζουν ότι αυτή τη φορά οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις της Πολιτείας, θα είναι αληθινές για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.


sport24.gr