ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Παππάς και Νοτιάς καλούνται να πάρουν θέση.

Ο Χιμένεθ θέλει να τους συναντήσει για να καταλάβει πως σκέφτονται κι αν έχουν φιλοδοξίες που να συμβαδίζουν με τις δικές του. Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν εξοφλήσεις μηνών. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται για πολλοστή φορά σε μια κατάσταση περίπλοκη.

Οι (επαναλαμβανόμενες) δηλώσεις του Ρότζερ Γκερέιρο σχετικά με τη σημαντική καθυστέρηση πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές, έφεραν στην επιφάνεια αρκετά ερωτήματα που αφορούν στο διοικητικό μέλλον της ομάδας.

Διότι ναι μεν η ΠΑΕ διαβεβαιώνει ότι ως τις 31 Μαρτίου θα έχουν καταβληθεί οφειλόμενα τριών (από τους έξι συνολικά) μηνών που αφορούν σε δεδουλευμένα, ωστόσο αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση είναι λογικό να δημιουργεί και πολλές απορίες για πως θα πορευτεί η ομάδα από το καλοκαίρι και μετά.

Οι δύο εναπομείναντες βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν δημιουργήσει υπόνοιες ότι δεν θέλουν να συνεχίσουν την χρηματοδότηση της εταιρίας.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης στο "Βήμα της Κυριακής", οι κ.κ. Παππάς και Νοτιάς "δεν προτίθενται να βάζουν 6-7 εκατ. ευρώ τον χρόνο ο καθένας, για να συντηρείται μια κατάσταση αδιέξοδη. Όπως συγκεκριμένα ανέφερε ο κ. Παππάς στην τελευταία δημόσια τοποθέτησή του (σ.σ. συνέντευκη στα εφημερίδα "Τα Νέα"), εφόσον συμμετέχουν ενεργά και άλλοι ΑΕΚτζήδες, τότε αυτός και ο κ. Νοτιάς είναι διατεθειμένοι να βάζουν 1,5-2 εκατ. ευρώ έκαστος το χρόνο".

Αυτό το "εφόσον συμμετέχουν ενεργά κι άλλοι ΑΕΚτζήδες» αφήνει αιωρείται το ερώτημα για το τι σκοπεύουν να κάνουν εφόσον δεν προκύψουν εν τέλει άλλοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές. Θα συνεχίσουν να βάζουν το χέρι στην τσέπη ή θα κάνουν πίσω αναγκάζοντας και τη διοίκηση Αδαμίδη να αποχωρήσει από τα κοινά της ΑΕΚ;

Η ανάγκη μιας επίσημης τοποθέτησης

Τις ίδιες απορίες έχει προφανώς και ο Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος θέλει πλέον να συναντηθεί μαζί τους για να καταλάβει τις προθέσεις τους. Μπορεί η συνεργασία του με τον Αδαμίδη να κινείται σε εξαιρετικά επίπεδα, αυτό δεν συνεπάγεται ωστόσο ότι αρκεί από μόνη της στον Ισπανό για να διαστηρήσει δεμένο το μέλλον του με την ΑΕΚ τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2012.

Ο πρόεδρος διαβεβαίωσε μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε, ότι ο προπονητής είναι ενήμερος για το πλάνο λιτότητας και επιθυμεί να συμμετάσχει στο χτίσιμο της νέας ΑΕΚ ως ο άνθρωπος που θα κινεί νήματα σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι για να συναινέσει σε αυτό, ο Χιμένεθ θα απαιτήσει να ακούσει από τους δύο μεγαλομετόχους τι σκέφτονται γι αυτή την ομάδα που (θέλοντας ή μη) έχουν στην ιδιοκτησία τους

Προφανώς και στα αφτιά του Χιμένεθ φτάνουν οι ψίθυροι (που γίνονται κραυγές μέσα από δημοσιεύματα) ότι ο Πέτρος Παππάς ψάχνει τον τρόπο να απόσχει και ο Νίκος Νοτιάς δεν επιθυμεί να ενεργοποιηθεί ξανά σε ένα πλάνο χρηματοδότησης το οποίο δεν θα προβλέπει περισσότερους επενδυτές.

Η παράμετρος γήπεδο

Η διάθεση ή όχι των δύο μεγαλομετόχων να παραμείνουν στις επάλξεις, ενδεχομένως και να σχετίζεται με το αν θα υπάρξει θετική εξέλιξη στο θέμα του γηπέδου. Αμφότεροι έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από τη συγκεκριμένη ιστορία, ωστόσο μια τέτοια προοπτική ενδέχεται να τους κάνει να αναθεωρήσουν και να δουν πιο ζεστά την υπόθεση ΑΕΚ.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες ενδείξεις, αμφότεροι σκέφτονται να απομακρυνθούν αφενός λόγω οικονομικής αδυναμίας (ή και διάθεσης αν θέλετε) να ανταποκριθούν σε ετήσιο μπάτζετ 10-15 εκατ. ευρώ και αφετέρου διότι αισθάνονται ότι δέχονται υπερβολική λάσπη όταν οι ίδιοι παραμένουν στις επάλξεις και βοηθούν όσο μπορούν, τη στιγμή που η ομάδα των εξυγιαντών του 2004 έχει διαλυθεί προ πολλού… Σε κάθε περίπτωση πάντως, οφείλουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και τις προθέσεις τους άμεσα...


sport24.gr