ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση.

Μέχρι και σήμερα (18/2) το μεσημέρι, η ΠΑΕ ΑΕΚ χρειάζεται τις υπογραφές των παικτών για την αδειοδότηση της νέας σεζόν, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι περισσότεροι έχουν υπογράψει με την διοίκηση να δεσμεύεται για εξόφληση έως και τις (31/3).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλείται να παραδώσει στην UEFA το φάκελο για την αδειοδότηση - συμμετοχή στις ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Για το λόγο αυτό, χρειάζεται σήμερα τα έγγραφα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, που αναφέρουν πως συμφωνούν στην εξόφληση τους μέχρι τις 31 Μαρτίου, για τα δεδουλευμένα τους έως το τέλος του 2010.

Προκειμένου να μην υπάρχει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη, παραδόθηκαν τα έγγραφα στους ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη βδομάδα και την Πέμπτη (17/2) ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Κωνσταντινίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές σχετικά με την δέσμευση της ΠΑΕ, πως θα υπάρχει εξόφληση των δεδουλευμένων.

Φυσικά η συζήτηση στο προπονητικό κέντρο έγινε, καθώς ναι μεν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει, αλλά υπάρχουν κάποιοι ξένοι που αντέδρασαν και έπρεπε να τους καθησυχάσουν για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

"Αναγνωρίζουμε τις οφειλές και δεσμευόμαστε"

Ο κ. Κωνσταντινίδης εξήγησε στους ποδοσφαιριστές πως "είναι καθαρά τυπικό το έγγραφο και πρόκειται για γραφειοκρατική διαδικασία". Μάλιστα δεσμεύτηκε ο ίδιος εκ μέρους της διοίκησης πως: "Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχετε εξοφληθεί όλα όσα σας οφείλονται μέχρι το τέλος του 2010".

Φυσικά ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, προκειμένου να καλύψει και τον πιο δύσπιστο, τόνισε προς τους παίκτες πως όποιος επιθυμεί θα μπορεί να τον επισκεφτεί στο γραφείο του για περισσότερες διευκρινίσεις.

Να σημειώσουμε εδώ πως όλες οι ελληνικές ομάδες έχουν μια άτυπη συμφωνία με την Super League που επιτρέπει το όριο οφειλών να είναι στους 3 μήνες. Στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία ανησυχία και σήμερα αναμένεται να λήξει και τυπικά το θέμα.

"Υπέγραψα, κανένα πρόβλημα"

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους πρώτους ξένους της ομάδας που υπέγραψαν (οι Έλληνες το γνωρίζουν το συγκεκριμένο σύστημα) ήταν ο τεχνικός της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε προκειμένου να καθησυχάσει τους παίκτες: "Εγώ παιδιά υπέγραψα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όποιος όμως δεν θέλει είναι δικαίωμα του να μην υπογράψει".


sport24.gr