ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ελλείψει χρημάτων... μένει ο Κάρι.

Η ΑΕΚ δεν θα δείξει τελικά την πόρτα της εξόδου στον Σαρόντ Κάρι. Ο 24χρονος πλέι μέικερ μπορεί να μην έχει... βγάλει μάτια στους «κιτρινόμαυρους», όμως τα οικονομικά περιθώρια είναι πολύ στενά. Μέσα σε όλα ο πάγκος της ΑΕΚ πονάει στον «άσο» και έτσι η ομάδα άλλαξε στάση και αποφάσισε να κρατήσει τον Αμερικανό.

Η ΑΕΚ, πάντως, συνεχίζει το ψάξιμο στην αγορά για να βρεθεί άλλος ένας «άσος» και ένας σέντερ (πρώτη προτεραιότητα), προκειμένου να ενισχυθεί το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Η Ενωση έχει το μυαλό της και στην κλήση από τον αθλητικό δικαστή για την 20λεπτη διακοπή (από ρίψη καπνογόνου) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν ότι θα γλιτώσουν με πρόστιμο, αλλά η δαμόκλειος σπάθη της τιμωρίας από 1 έως 4 αγωνιστικές κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους.

Στο μεταξύ, ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία της Ενωσης για το ματς με τον Πανελλήνιο. Οι Νικολαΐδης και Παπανικολάου είχαν ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκαν, αλλά δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό.

Λύση, εξάλλου, βρέθηκε στο θέμα της αναχώρησης του Ρόντρικ Μελς. Εξωδιοικητικός παράγοντας πλήρωσε το αεροπορικό εισιτήριο και ο Μελς αποχαιρέτησε χθες την Ελλάδα.


sentragoal.gr