ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Τα είπαν, τα συμφώνησαν και είπαν… εις υγείαν!....ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ εργοτελη.

Μετά το πρωινό Group Therapy στα Σπάτα, παρουσία του ψυχολόγου της ομάδας Μιγκέλ Μορίγια, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνέφαγαν σε ταβέρνα των Σπατών για να… πιστοποιήσουν και με ένα ποτήρι κρασί όσα συμφώνησαν! Ενότητα, προσπάθεια και κατάκτηση του κυπέλλου το τρίπτυχο της συζήτησης με κύριο ομιλητή τον Μανόλο Χιμένεθ.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν ενημερωθεί στην προπόνηση της Πέμπτης ότι θα έπρεπε να προσέλθουν σε αυτή της Παρασκευής 45 λεπτά νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα. Και αυτό διότι ο προπονητής της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ ήθελε να τους μεταφέρει σκέψεις δικές του, του Μορίγια αλλά και των διοικούντων την ΠΑΕ.

Μετά το δείπνο με τον έναν εκ των δύο μεγαλομετόχων Πέτρο Παππά το βράδυ της Τετάρτης _ παρουσία του προέδρου της ομάδας και εταιρίας Σταύρου Αδαμίδη και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών του Δ.Σ. της ΠΑΕ _ ο Χιμένεθ ένιωσε ακόμα περισσότερο στο πετσί του τη μεγάλη ευθύνη που του αναλογεί ώστε να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Μάζεψε λοιπόν τους ποδοσφαιριστές του στην αίθουσα που διεξάγονται οι συνεντεύξεις Τύπου στο προπονητικό κέντρο των Σπατών και τους μετέφερε τη δική του επιθυμία, της διοίκησης και των μεγαλομετόχων για την απαρχή μιας προσπάθειας με περισσότερο πάθος και διάθεση η οποία θα επιστεγαστεί με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τη συμμετοχή στα πλέι οφ όπου η ΑΕΚ θα (πρέπει να) διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

"Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Δεν έχω παράπονα από τη δουλειά που κάνουμε, βλέπω ότι όλοι σας προσπαθείτε σκληρά και κατανοώ ότι θέλετε να παίζετε. Για κάποιο λόγο η εικόνα πολλών από εσάς στις προπονήσεις είναι πολύ καλύτερη από ότι στους αγώνες. Θέλω να το συζητήσουμε αυτό, όποιος έχει πρόβλημα, όποιος δεν αισθάνεται καλά ψυχικά  να έρχεται να μιλά σε μένα και στον Μιγκέλ. Γι αυτό είμαστε εδώ, για να σας ακούμε και να σας βοηθάμε".

Παίκτες, προπονητής και ψυχολόγος αντάλλαξαν απόψεις και εν κατακλείδι δεσμεύτηκαν για περισσότερη και πιο δυνατή προσπάθεια στη συνέχεια. Τονίστηκε από όλες τις πλευρές ότι είναι χρέος όλων να υπάρχει ενότητα και καλό κλίμα καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσβατο μονοπάτι με πολλά κρίσιμα ματς και τέσσερα ντέρμπι μέσα στο Μάρτιο, τρία απέναντι στον ΠΑΟΚ κι ένα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολούθως ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές αλλά και για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης _ ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει νωρίτερα για να παραστεί στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας _ συνέφαγαν σε ταβέρνα των Σπατών.

Με τον τρόπο αυτό θέλησαν να επισημοποιήσουν την αφετηρία μίας νέας προσπάθειας η οποία πρέπει όπως τόνισαν όλοι να αφήσει τα πρώτα δείγματα γραφής της στο κυριακάτικο ματς απέναντι στον Εργοτέλη. Ίδωμεν…


sport24.gr