ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Παρέμεινε ζωντανή.

Τη νίκη με 3-0 σετ στο πιο κρίσιμο παιχνίδι –μέχρι το επόμενο- πέτυχε της χρονιάς πέτυχε σήμερα το απόγευμα η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, απέναντι στα Νέα Μουδανιά. Οι παίκτες του Κώστα Αρσενιάδη, έπαιξαν ψυχωμένα δείχνοντας πως για αυτούς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Η «Ένωση» αν και δεν μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ (7-8), κατάφερε στην συνέχεια να δείξει την ανωτερότητα της (16-11) και να βρεθεί μπροστά, παίρνοντας δίκαια το πρώτο σετ με 25-19.

Στη συνέχεια, η ομάδα του «Δικεφάλου», μπαίνοντας με κεκτημένη ταχύτητα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο η ομάδα των Μουδανιών αντέδρασε, με αποτέλεσμα το 2ο σετ στο τέλος του να γίνει θρίλερ. Ωστόσο, οι παίκτες του Κώστα Αρσενιάδη φάνηκαν ιδιαίτερα ψύχραιμοι, παίρνοντας τελικά και το δεύτερο σετ. Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας πάρει τον αέρα πλέον των αντιπάλων τους, κέρδισαν και το 3ο σετ σχετικά εύκολα, μέσα σε πανηγυρισμούς.

Με αυτό τον τρόπο η ΑΕΚ ξεκίνησε με το... δεξί τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 των Ανδρών και άπαντες στο «στρατόπεδο» της «Ένωσης ελπίζουν σε ανάλογα αποτελέσματα στη συνέχεια, στην προσπάθεια της ομάδας για σωτηρία.

ΑΕΚ - Νέα Μουδανιά 3-0 (25-19, 26-24, 25-13)

ΑΕΚ (Κώστας Αρσενιάδης): Χατζηπροδρόμου, Μπουγάς, Καπίρης, Πελτέκης, Ιβάνκοβιτς, Πανδής, Γιουβανάκογλου (λ), Τσακπίνης


ora21.gr