ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η λίστα του Γκρέταρσον.

Με γεμάτη... ατζέντα επέστρεψε χθες το απόγευμα από την Ισπανία ο Αρναρ Γκρέταρσον. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε μεταβεί από την περασμένη Πέμπτη στο κλαμπ "Λα Μάνγκα", παρακολουθώντας σειρά αγώνων από τις ομάδες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κέντρο για την προετοιμασία τους.

Ο Γκρέταρσον είδε πολλά παιχνίδια, δίνοντας ιδιαίτερη βάση σε παίκτες που βρίσκονται σε νεαρή ηλικία και μπορούν να αποκτηθούν με μικρό κόστος από την ΑΕΚ, έχοντας παρόν, αλλά και πολύ μέλλον.

Κατά την παραμονή του στη "Λα Μάνγκα", ο Γκρέταρσον είδε μεταξύ άλλων τα ματς της Αλεσουντ με την Καρπάτι Λιβ, της Νόρτζελαντ με τη Σπάρτακ Μόσχας, αλλά και αυτά της Βιτόρια Πίλσεν με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, της Μάλμε με τη Σπορτούλ και της Βίκινγκ με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Είναι σαφές πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει βλέψεις σε παίκτες που αγωνίζονται σε ρωσικές ομάδες, μολονότι παρακολούθησε και τον τελικό ανάμεσα σε Καρπάτι Λιβ και Σαχτάρ.


Παρ, Ερέρα, Ρικαρντίνιο

Είναι δεδομένο πως υπάρχουν παίκτες που ικανοποίησαν τον Γκρέταρσον με την εικόνα τους. Οπως ο 23χρονος Νορβηγός αριστερός μπακ της Αλεσουντ, Τζόναθαν Παρ. Ηδη μια φορά διεθνής με την Ανδρών και 14 με την Ελπίδων, ο Παρ μετρά τέσσερις γεμάτες σεζόν με την Αλεσουντ και το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβρη.

Από τον ίδιο σύλλογο ο Γκρέταρσον φέρεται πως ικανοποιήθηκε και από τον 24χρονο Κοσταρικανό μέσο, Πάμπλο Ερέρα, που είναι 25 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του. Καλές εντυπώσεις άφησε και ο 22χρονος Νορβηγός επιτελικός χαφ, Πίτερ Λάρσεν, που επίσης μένει ελεύθερος τον Δεκέμβρη.

Στην ατζέντα του Γκρέταρσον φαίνεται πως κατέχουν περίοπτη θέση και παίκτες από την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Μάλμε. Με πρώτο και καλύτερο τον 25χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ χαφ, Ρικαρντίνιο, με πέρασμα από την Ατλέτικο Μινέιρο και λήξη συμβολαίου τον ερχόμενο Νοέμβριο. Καλές εντυπώσεις φέρεται πως άφησαν ακόμα ο 23χρονος Σουηδός δεξιός χαφ, Γκιγέρμο Μόλινς (δύο φορές διεθνής, ελεύθερος τον Δεκέμβρη), αλλά και ο 22χρονος Σουηδός φορ, Αγκον Μεχμέτι (οκτώ φορές διεθνής με την Ελπίδων, ελεύθερος επίσης τον Δεκέμβρη).

Ο Γκρέταρσον θα συνεχίσει τα ταξίδια του και την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, ενδέχεται να πάει ξανά στη "Λα Μάνγκα" προκειμένου να δει και κάποια παιχνίδια που θα διεξαχθούν εκεί ως τα τέλη του Μάρτη. Στο στόχαστρό του υπάρχουν και πολλοί παίκτες από μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας ήδη τσεκάρει παίκτες από τις ομάδες under 17 από Βέλγιο, Δανία, Νορβηγία, Πολωνία, Σουηδία, Σλοβακία και Πορτογαλία.


sentragoal.gr